Rona Hartner, adusă în țară. Trupul neînsuflețit a fost depus la capela cimitirului Bellu

Rona Hartner, adusă în țară. Trupul neînsuflețit a fost depus la capela cimitirului Bellu

După priveghiul din Franța, sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatei artiste ajuns în România. Fanii acesteia, precum și foștii colegi de breaslă sunt așteptați să își ia rămas bun.

Rona Hartner a fost adusă în țară. Trupul neînsuflețit al regretatei artiste a fost depus miercuri, 29 noiembrie 2023, la Capela Cimitirului Bellu Catolic din Capitală. Aceasta s-a stins în urmă cu 5 zile, în urma luptei cu un diagnostic crunt, cancerul.

Rona Hartner, privegheată și în Franța

Trupul neînsuflețit al artistei a fost adus în România, de familie. Inițial, Rona Hartner a fost privegheată în Franța, acolo unde cei care au apreciat-o și-au luat rămas bun. De asemenea, apropiații i-au adus un ultim omagiu, în cadrul priveghiului din Franța.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cântăreața s-a stins în urmă cu cinci zile după o luptă cu o boală nemiloasă. Cântăreața a murit la vârsta de 50 de ani, iar vestea decesului a șocat pe toată lumea. Anunțul a fost făcut chiar de sora acesteia, pe rețelele de socializare.

Înmormântată de Ziua Națională

Familia regretatei artiste a făcut toate demersurile necesare pentru a aduce trupul neînsuflețit în țară. Sicriul a fost depus miercuri la capela cimitirului Bellu catolic.  Rona Hartner va fi înmormântată pe 1 decembrie 2023, de Ziua Națională a României. Foștii colegi de breaslă, precum și fanii care au îndrăgit-o pe regretata artistă sunt așteptați să îi aducă un ultim omagiu.

Cea care se ocupă de aproape de funerariile Ronei este sora acesteia, Rinda. Acesta le-a transmis un mesaj celor care au apreciat-o pe cântăreață.

„Păstrați-o în memorie pe Rona cum era, cu sufletul ei bun, cu poftă de viață. Și dacă fiecare om ar putea să fie un pic mai bun, poate că s-ar mai îmbunătăți și restul lumii. A fost senină. S-a luminat la față, a zâmbit și a plecat”, a declarat Rinda.

Rona Hartner, adusă în țară. Trupul neînsuflețit a fost depus la capela cimitirului Bellu

Rona Hartner. Sursa foto: Instagram

Rona Hartner. Destin frânt la 50 de ani

Sicriul cu trupul neînsuflețit al cântăreței a fost transportat din Toulon, un oraș portuar de pe teritoriul francez, în cursul zilei de luni. Astăzi, acesta a ajuns la București, unde artista va fi înmormântată.  Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu pot face acest lucru până vineri, la ora 12:00, când Rona Hartner va fi înmormântată.

Regretat artistă s-a stins în urma unei lupte aprige cu un cancer galopant. Cu toate că în urmă cu doar câteva luni aceasta susținea că s-a vindecat, într-un final, organismul ei a cedat.