Evenimentul Zilei > Sport > Românii din fotbal au donat pentru lupta împotriva epidemiei. Patronul lui Dinamo, extrem de generos
Românii din fotbal au donat pentru lupta împotriva epidemiei. Patronul lui Dinamo, extrem de generos

Românii din fotbal au donat pentru lupta împotriva epidemiei. Patronul lui Dinamo, extrem de generos

După ce Fundația Ion Țiriac a donat 100.000 de euro la Teledonul organizat de Antena 1, mai multe personaje din sportul românesc s-au alăturat inițiativei.

Și oamenii din sport au decis să se implice în lupta pentru combaterea coronavirusului și au făcut donații pe măsură la teledonul organizat de Antena 1.

  • Marius Vizer, șeful Federației Internaționale de Judo -100.000 de euro
  • Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, donează 100.000 de euro
  • Gică Popescu, președinte Viitorul, a anunțat că donează 30.000 de lei
  • Răzvan Marin, fotbalist Ajax: 1.500 euro. „Răzvan Marin va dona 1.500 de euro în conturile Fundației Mereu Aproape”, a afirmat Mihai Morar, prezentatorul Teledonului.

Fundația Ion Țiriac a donat 100.de euro și mai este dispusă să ofere în jur de 40.000 de coșuri în valoare de 60 de euro/coșul pentru vârstnicii din România, pentru ca aceștia să aibă asigurat stocul necesar.

Am început să ajutăm de circa 3 săptămâni în Spania. Ce am făcut în Spania, acum replicăm în România, la noi în țară, la o dimensiune mult mai mare. În Spania, ne-am ocupat doar de orașul Madrid. Aici, încercăm să fim peste tot.

Vrem să ale asigurăm bătrânilor care nu pot sau nu trebuie să se deplaseze de la domiciliu până la alimentară un coș pe săptămână, în jur de 60-70 de euro, care să conțină toate nevoile pe care le poate avea un pensionar, ținta numărul 1 al acestui inamic, pentru a rămâne în casă și a nu intra în contact cu alți purtători”, a declarat Ion Țiriac Junior, președintele Fundației Ion Țiriac.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: