Evenimentul Zilei > Actualitate > România, terorizată de hoții de bancomate. ATM-uri detonante pe bandă rulantă
România, terorizată de hoții de bancomate. ATM-uri detonante pe bandă rulantă

România, terorizată de hoții de bancomate. ATM-uri detonante pe bandă rulantă

Doi hoți au fost prinși în timp ce furau bani dintr-un bancomat pe care îl detonaseră în localitatea Ozun din județul Covasna.

Autoritățile suspectează ca aceștia sunt și autorii spargerii bancomatului de la Sinaia, din luna februarie.

„În această dimineață, polițiștii au depistat în flagrant delict, pe raza localității Ozun, din județul Covasna, doi bărbați, cu vârste de 25, respectiv 38 de ani, în timp ce sustrăgeau bani dintr-un bacomat amplasat pe raza acestei localități, prin producerea unei deflagrații.

La data de 20 martie, în jurul orei 04.15, în localitatea Ozun, județul Covasna, au fost prinși în flagrant doi bărbați, care ar fi distrus bancomatul sucursalei unei bănci din localitate, prin provocarea unei explozii”, a anunţat Poliţia.

Potrivit anchetatorilor, după explozie, cei doi indivizi „ar fi pătruns în incinta unității bancare, situată la parterul unui bloc de locuințe, prin forțarea ușii de acces și ar fi strâns banii din cutiile bancomatului, iar după ce au ieșit și încercau să își asigure scăparea, au fost prinși în flagrant de polițiști”.

Ulterior, în municipiul Brașov, în incinta unei benzinării, a fost depistat și un complice al acestora, care le-ar fi facilitat transportul către și dinspre localitatea Ozun.

Autoritățile iau în calcul ipoteza ca cei trei bărbaţi au fost implicați și în comiterea faptelor de distrugerea bancomatelor și furtul banilor din Poiana Brașov și Sinaia.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: