România, ameninţată de Rusia imperialistă. Când ar putea fi atacat NATO

România, ameninţată de Rusia imperialistă. Când ar putea fi atacat NATO Vladimir Putin. Sursa foto: Administratia Prezidentiala

Ruşii ar putea declanşa un război împotriva ţărilor NATO în mai puţin de trei ani. Iar primele atacuri vor fi îndreptate împotriva ţărilor precum Polonia, Estonia, România și Lituania.

Rusia imperialistă ameninţă blocul NATO. Agenția de Securitate Națională a Poloniei estimează că Rusia ar putea ataca NATO în mai puțin de 36 de luni. Anunţul a fost făcut de șeful Biroului pentru Securitate Națională al țării într-un interviu acordat pentru Nasz Dziennik.

Rusia imperialistă, pregătită să atace ţările din NATO

Predicția agenției de securitate naționalăa Poloniei vine ca răspuns la un raport publicat de germani. Acesta avertizează națiunile occidentale că Rusia poate lansa un atac direct împotriva NATO în „ doar șase până la 10 ani”. O evaluare cu care Securitatea Națională a Poloniei nu este de acord.

Ne puteți urmări și pe Google News

De la începutul invaziei pe scară largă a Ucrainei de către Rusia. Kremlinul a amenințat în mod regulat Polonia și statele baltice cu forță militară. În acelaşi timp au fost lansate mai multe avertismente de atac nuclear.

„Dacă dorim să evităm războiul, țările NATO de pe flancul estic ar trebui să adopte o perioadă mai scurtă. De trei ani. Pentru a se pregăti pentru confruntare”, a declarat Jacek Siewiera, șeful Biroului de Securitate Națională.

Vladimir Putin, Rusia imperialistă

Sursa Foto: Dreamstime

Ruşii vor să cucerească lumea

Rusia imperialistă condusă de Vladimir Putin urmează un de cucerire a întregii lumi. Afirmația, ceva cam deplasată, aparține unui expert în relații ruso-americane, Stanislav Krapivnik..

El a prezentat proiectul lui Putin în emisiunea de propagandă moderată de Vladimir Solovyov. Împreună cu invitații săi, propagandistul a aplaudat poveștile despre Rusia imperialistă ce își va extinde dominația asupra întregii lumi.

Stanislav Krapivnik este un analist ruso-american specializat în afaceri militare. El a servit anterior în armata Statelor Unite, însă a dezertat la Moscova, în anii ’90. El a fost prezent în emisiunea de propagandă moderată de Vladimir Solovyov, unde a avut ocazia să-și prezinte teoriile despre Rusia imperialistă.

Ţările NATO care ar fi atacate primele de Rusia imperialistă

Siewiera a sugerat că Rusia ar putea viza un membru al alianței NATO din Europa de Est. Inclusiv țări precum Polonia, Estonia, România și Lituania. Pentru a consolida capacitățile de apărare ale regiunii, el și-a exprimat sprijinul pentru creșterea dimensiunii armatei poloneze.

Şi Krapivnik a sugerat că statele baltice, Estonia, Letonia și Lituania, vor fi următoarea țintă a lui Vladimir Putin. Acest lucru s-ar putea întâmpla după căderea Ucrainei. Iar în opinia sa, cele trei state NATO vor cădea în foarte scurtă vreme sub dominația Moscovei.