Evenimentul Zilei > Actualitate > Românii au început să vândă pe internet cenușa de la catedrala Notre-Dame din Paris. Ce prețuri cer
Românii au început să vândă pe internet cenușa de la catedrala Notre-Dame din Paris. Ce prețuri cer

Românii au început să vândă pe internet cenușa de la catedrala Notre-Dame din Paris. Ce prețuri cer

Nici nu s-a uscat bine cenușa catedralei Notre-Dame și românii au început să o vândă pe internet. Vânzătorii spun că cenușa are puteri tămăduitoare și prețul acesteia ajunge între 400 și 500 de lei.

Anunțurile cu cenușa de la Nostre-Dame sunt încadrate pe olx în categoriile „cereale, furaje, fân” şi „artă, obiecte de colecție”.  Anunțul cu prețul cel mai mic este postat de un utilizator din Bistrița-Năsăud. Acesta vine însoțit de descrierea „cenușa strânsă personal din interiorul catedralei”. 

„Vând cenușă adusă de la catedrala Notre-Dame din Paris. E bună pentru colecție. Nu fac schimburi”  a scris un alt vânzător. 

Un alt anunț susține că cenușa de la Notre-Dame are puteri vindecătoare și aceasta  „te scapă de blesteme”, vânzătorul cere pe ea 1.000 de lei. 

Catedralei Notre-Dame din Paris, un simbol al Franței și al creștinătății, a ars timp de 16 ore, luni seara. Acoperișul Catedralei Notre-Dame a fost carbonizat, iar o turlă s-a prăbușit. Însă, în ciuda flăcărilor greu de stins, pompierii au reușit să salveze obiectele de artă din interiorul bisericii și structura catedralei.  

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: