Evenimentul Zilei > Social > Un ROMÂN a fost UMILIT în Spania. FARSA CRUDĂ l-a adus pe internaut în fața INSTANȚEI. Se cer DESPĂGUBIRI IMPRESIONANTE
Un ROMÂN a fost UMILIT în Spania. FARSA CRUDĂ l-a adus pe internaut în fața INSTANȚEI. Se cer DESPĂGUBIRI IMPRESIONANTE

Un ROMÂN a fost UMILIT în Spania. FARSA CRUDĂ l-a adus pe internaut în fața INSTANȚEI. Se cer DESPĂGUBIRI IMPRESIONANTE

Un cerșetor român a fost subiectul unei farse crude, în Spania. Un internaut a filmat și distribuit pe rețeaua YouTube o glumă care a provocat furia celor care au aflat subiectul videoclipului. Tânărul avea biscuiți pe care îi oferea oamenilor, dar aceștia erau umpluți cu pastă de dinți.

Un tânăr de 20 de ani a fost acuzat de „infracţiune împotriva integrităţii morale”, în Spania, în urma unei glume care l-a avut drept cobai pe un român care cerșea în Barcelona, conform B1 TV.

Bătrânul, care le cerea trecătorilor bani sau ceva de mâncare, a primit de la internaut un biscuite, pentru care i-a mulțumit cu căldură. Ulterior, cerșetorul a aflat pe pielea lui că dulcele era umplut cu pastă de dinți.

Vloggerul s-a amuzat copios pe seama acestui mic experiment și nu s-a arătat îngrijorat de ceea ce face, atunci când a vorbit cu jurnaliștii de la Daily Mail, după ce videoclipul său a ajuns pe internet.

„Poate am mers prea departe, dar nu am făcut nimic rău. Măcar aşa o să se spele şi el pe dinţi!”, a spus, sarcastic, tânărul.

Publicitatea aferentă videoclipului i-a adus internautului două mii de euro în venituri, iar tânărul i-a oferit 320 de euro românului pentru a nu depune plângere, deși bătrânul s-a temut pentru viața sa, neștiind ce substanță a afost pusă în biscuite.

Vloggerul a fost arestat, iar procurorii cer ca acesta să petreacă doi ani în închisoare și să îi plătească 30.000 de euro daune morale bătrânului.