Robert Negoiţă, anunț de ultimă oră despre candidatura la Primăria Capitalei

Robert Negoiţă, anunț de ultimă oră despre candidatura la Primăria Capitalei Robert Negoiță. Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Robert Negoiţă a vorbit despre eventuala sa candidatură la Primăria Capitalei. Primarul Sectorului 3 ținut să lămurească zvonul cu privire la intenția sa de a candida la Primăria Municipiului Bucureşti.

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a vorbit joi seară despre o posibilă candidatură la Primăria Capitalei. Edilul a spus că e foarte posibil să existe persoane care poartă același nume ca al său. În niciun caz nu este el pentru că mai are încă multă treabă la Sectorul 3.

El a declarat recent că „e foarte posibil” să candideze pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 3. Motivul invocat este că mai are nevoie de timp deoarece nu a fost lăsat să-și ducă toate proiectele la îndeplinire. Edilul a afirmat, totodată, că este „foarte probabil” să revină în PSD.

„Mai avem până anul viitor dar, din nefericire, nu am fost lăsați să-mi termin proiectele. E foarte posibil să mai candidez un mandat, asta pentru că, repet, nu am fost lăsați să finalizăm proiectele atât de importante pe care le-am promis și trebuie finalizate”, declara recent Robert Negoiță.

Ne puteți urmări și pe Google News

Robert Negoiță anunță că nu va candida la Primăria Capitalei

Pe marginea subiectului că renunță la Sectorul 3 pentru a candida la Primăria Municipiului Bucureşti, Politicianul a fost foarte clar. Acesta a spus că mai are multă treabă în primăria pe care o conduce.

„Nu candidează Robert Negoiţă. Altcineva în afară de mine că e foarte posibil să existe persoane care poartă același nume ca şi mine, îi doresc succes dar eu mai am încă treabă la Sectorul 3 și am mari speranțe și chiar am spus-o și o repet va avea susținerea mea acel primar care îmi garantează, să scrie ceva pe hârtie, că nu ne blochează proiectele.

Pentru că, repet, trebuie să rezolvăm problema traficului din Sectorul 3. Evident că Sectorul 3 este o parte a Bucureștiului și degeaba rezolvi problema traficului din Sectorul 3 dacă te blochezi în rest, dar am mari speranțe că se vor mișca lucrurile”, a spus Robert Negoiţă.

Ar putea fi o imagine cu drum şi stradă

Sursa foto: Robert Negoiţă:  Strada Iuliu Hațieganu a devenit un bulevard aerisit.

A vorbit despre relaţia cu PSD

Primarul Sectorului 3 a fost întrebat în urmă cu câteva săptămâni în ce relații mai este cu cei din PSD, partid în care a fost, acesta a răspuns:

„Cu domnul președinte Marcel Ciolacu am o relație foarte bună, cu domnul secretar general, care se ocupă de Sectorul 3, Marian Neacșu, o relație bună și cu mulți alți colegi am o relație foarte bună. Și da, e foarte probabil să mă întorc în PSD, e foarte probabilă această variantă”, a spus edilul.