Uriașul actor Robert De Niro ar putea să facă din nou echipă cu regizorul alături de care a turnat „Silver Lining’s Playbook”, David O. Russell, într-un nou film biografic concentrat asupra vieţii unuia dintre cei mai importanţi oameni de afaceri americani din istorie, John D. Rockefeller.

Filmul va fi realizat după un scenariu de Charles Randolph –„Bombshell”. John D. Rockefeller a fost un multimiliardar despre care se spune că a reuşit prin forţe proprii, considerat o întruchipare a „visului american”, care a făcut avere prin compania sa petrolieră Standard Oil Company la sfârşitul secolului XIX.

Lucrul la acest proiect nu va începe însă imediat, pentru că David O. Russell va realiza un alt film, cu Christian Bale în rolul principal, în această primăvară, iar De Niro se pregăteşte să înceapă filmările la noul proiect al lui Martin Scorsese, „Killing of the Flower Moon”.

Filmul „Silver Linings Playbook”, care a fost lansat în 2012, a obţinut 8 nominalizări la Oscar, dintre care una pentru De Niro la categoria rol secundar. Singurul Oscar câştigat de acest film a fost prin Jennifer Lawrence, la categoria cea mai bună actriţă. În afară de această producţie, De Niro şi Russell au mai lucrat împreună la producţia „Joy”, din 2015.