Rihanna a luat măsuri legale împotriva tatălui ei, Ronald Fenty, fiindcă a folosit numele lor de familie pentru a-și promova propria firmă de divertisment. Artista a transformat, în ultimii ani, numele de "Fenty" într-un brand renumit de produse cosmetice și articole vestimentare, conform libertatea.ro

Publicația americană „The Blast” a spus că artista, născută Robyn Rihanna Fenty, susține că părintele său încearcă să profite de faima ei și că, împreună cu un partener de afaceri, au obținut mai multe contracte pentru firma lor de divertisment. Cei doi au pretins că sunt agenții artistei. 

Deși nu are autoritatea de a acționa în numele fiicei sale, tatăl Rihannei ar fi antamat-o pentru un turneu de 15 milioane de dolari în America Latină și alte două concerte în Los Angeles și Las Vegas, pentru suma de 400.000 de dolari. În ambele cazuri, artista susține că nu are nici o legătură cu acordurile respective. 

Rihanna îi cere oficial tatălui ei să renunțe la numele Fenty în afacerile sale. Motivând că acest nume este patentat de ea pentru linia de cosmetice Fenty Beauty, pentru cea de lenjerie intimă Savage X Fenty și colecția de haine sport Puma Fenty by Rihanna.

Părinții Rihannei au divorțat când artista avea 14 ani. Rhianna a spus acum ceva timp că în copilărie tatăl ei obișnuia să o abuzeze fizic pe mama ei și că acesta consuma deseori alcool. 

 

Te-ar putea interesa și: