Evenimentul Zilei > Social > REZULTATE DEFINITIVAT 2017: Dezastru după afişarea notelor, conform edu.ro. VERIFICĂ REZULTATELE pe judeţe accesând http://definitivat.edu.ro/.
REZULTATE DEFINITIVAT 2017: Dezastru după afişarea notelor, conform edu.ro. VERIFICĂ REZULTATELE pe judeţe accesând http://definitivat.edu.ro/.

REZULTATE DEFINITIVAT 2017: Dezastru după afişarea notelor, conform edu.ro. VERIFICĂ REZULTATELE pe judeţe accesând http://definitivat.edu.ro/.

6.417 de candidați au participat, în 20 aprilie, la proba scrisă a examenului de definitivare în învățământ, sesiunea 2017. Nota minimă de promovare a examenului este 8, iar cadrele didactice care promovează examenul dobândesc dreptul de practică în învăţământul preuniversitar.

Contestațiile după susținerea probei scrise de la definitivat vor fi depuse la centrele de examen, conform calendarului aprobat, în zilele astăzi, după afișarea rezultatelor, și mâine.

Rezultatele finale se vor afișa pe 30 aprilie la centrele de examen și pe site-ul http://definitivat.edu.ro/.

Transmiterea la nivel central a tabelelor nominale cu candidații admiși și validarea rezultatelor examenului prin ordin de ministru au ca termen-limită data de 22 mai.

Proba scrisă a examenului național de definitivare în învățământ, sesiunea 2017, s-a desfășurat pe 20 aprilie în 42 de centre — câte unul în fiecare județ și în municipiul București.

În această sesiune, examenul național pentru definitivare în învățământ s-a organizat la 90 de discipline.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: