Evenimentul Zilei > Actualitate > Restricții de circulație de la ora 18?! Alertă de gradul 0 în România
Restricții de circulație de la ora 18?! Alertă de gradul 0 în România

Restricții de circulație de la ora 18?! Alertă de gradul 0 în România

Rareș Bogdan spune că în alte țări există restricții de circulație încă de la ora 18 și că România nu a fost prea aspră prin măsurile luate.

Rareș Bogdan spune că România este o țară foarte relaxa și o compară cu alte țări unde există restricții de circulație de la ora 18.

„Va rog sa nu mai acuzați fără sa va informați.

Romania este printre cele mai relaxate tari din punctul de vedere al măsurilor luate împotriva răspândirii Covid19.

Da, Da, exact așa este. La nivelul Europei suntem in top 5 ca măsuri luate și in top 3 ca număr de persoane vaccinate.

Sunt tari europene importante care nu au ajuns încă la 100.000 de vaccinuri administrate, iar noi am sărit de 1.100.00!

La Bruxelles, Paris, Viena, Amsterdam, Milano, Madrid, Londra, Barcelona, Roma și in multe alte orașe și capitale europene sunt închise restaurantele, cafenelele, Bistro-urile și au ajuns sa se închidă inclusiv restaurantele hotelurilo”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

Sunt restricții de circulație în multe orașe europene importante începând cu ora 18

„Nu spun toate acestea decât pentru a arată ca măsurile luate la nivel european sunt mult mai restrictive decât in Romania, de cele ‘mai multe ori.

Va rog nu mai acuzați dacă nu va informați. Inclusiv situația cu deschidere/închiderea școlilor a fost o măsura condiționata strict de gradul de infectare.

Nimeni. NICIODATĂ nu și-ar fi dorit sa țină copiii departe de sălile de cursuri. Va rog sa ma credeți.

Toată lumea e conștientă ca școala făcută in sala de clasa este mult superioară calitativ celei online. De asemenea va asigur ca nimeni nu iubește îngrădirea libertății de circulație și nu dorește in general suspendarea vreunei libertăți individuale. Nimeni!

Și încă ceva, niciun guvern, putere, om politic, manager, NU câștiga nimic din îngrădirea libertăților. Nimeni nu își dorește așa ceva in Europa! Din păcate însă, s-a constatat ca cea mai buna formula de lupta împotriva acestui teribil virus este și rămâne distanțarea socială, ca ne place sau nu. Și asta o spune un om care iubește oamenii, dialogul direct, iubește viata dar care vede prin prisma meseriei actuale cum arată Europa in mod direct, in vremuri de Covid.

Sa speram in vremuri mai bune……Bucurii și sănătate tuturor”, a mai spus Rareș Bogdan.

Citește și: Capitala revine la scenariul roşu. Ce restricții intră în vigoare