Restaurant de lux în Herăstrău. Trei personaje mondene relansează La Boschetărie

Sursa foto: restocracy.ro

Restaurant de lux în Herăstrău. Trei personaje cunoscute în lumea mondenă s-au asociat pentru a redeschide un cunoscut restaurant din Herăstrău. „La Boschetărie”, localul deținut de Adrian Thiess în Herăstrău și-a schimbat patronatul. Iar noii asociați urmează să-l reamenajeze și să-l repună în circuitul public.

Restaurant de lux în Herăstrău. Trei personaje cunoscute în lumea mondenă s-au asociat pentru a redeschide restaurantul „La Boschetărie”, din Herăstrău. Beinur Nuredin, Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, și Adrian Mititelu Jr. au decis să investească în localul bucureștean. Cei trei intenționează să vină cu noutăți, iar primul lucru pe care îl vor schimba va fi numele.

„La Boschetărie” era un restaurant de lux cu specific tradițional românesc, foarte apreciat în anii '90. Deținut, inițial, de omul de afaceri Adrian Thiess, localul era apreciat pentru calitatea bucătăriei. Între clienți erau mulți reprezentanți ai „lumii bune”, artiști, oameni de afaceri sau sportivi cunoscuți.

Între aceștia, Florin Salam sau Dumitru Dragomir. Cel din urmă, de altfel, se declara un mare fan al restaurantului, pe care îl aprecia și datorită prețurilor mici.

În prezent, cei trei asociați cred că pot să-l redeschisă și, mai mult, chiar să facă profit dintr-o astfel de afacere. Un restaurant de lux necesită investiții importante pentru a deveni profitabil. Inițial, și-au arătat interesul Beinur Nuredin și Vasile Geambazi. Însă a fost nevoie să coopteze și un investitor cu bani, drept l-au contactat pe fiul patronului de la FC U Craiova 1948. Așa s-a ajuns la această asociere ce va relansa cunoscutul restaurant de lux.

Nuredin Beinur Sursa foto: facebook.com/beinur.nuredin.9

Restaurant de lux în Herăstrău

Noii investitori intenționează să facă schimbări în viitorul restaurant de lux. Iar primul lucru la care s-au gândit a fost să-i schimbe numele. În opinia lor, „La Boschetărie” nu este un nume potrivit pentru ceea ce intenționează să facă aici.

„Da, am preluat noi contractul, e adevărat. În primul rând, vom schimba denumirea. Păi, cum să fie localul numit Boschetărie? Nu știu cine a venit cu ideea asta de marketing. Poate o vom numi Barosa…de la barosani. Glumesc acum”, declara Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, conform Cancan.ro.

Potrivit sursei citate, Vasile Geambazi va rămâne acționar al restaurantului, însă nu se va implica foarte mult. El deține firma pe care a fost preluat contractul de administrare. Și, în plus, a susținut restaurantul până acum.

Investitorii vor fi Adrian Mititelu Jr., fiul lui Adrian Mititelu, patronului clubului FC U Craiova 1948 și Beinur Nuredin. Restaurantul refăcut va fi redeschis, în perioada următoare, sub un alt nume. Chiar și așa, sub un alt nume, cei trei speră că vor avea succesul pe care l-a înregistrat localul în vremurile bune.