Evenimentul Zilei > Politica > Republica Moldova iese în stradă. „Igor Dodon încearcă să dea foc la țară”
Republica Moldova iese în stradă. „Igor Dodon încearcă să dea foc la țară”

Republica Moldova iese în stradă. „Igor Dodon încearcă să dea foc la țară”

„Singurul lucru prin care putem opri acest atac asupra cetățenilor sunt alegerile parlamentare anticipate. Cea mai scurtă cale spre alegeri anticipate este demisia Guvernului”, a declarat Maia Sandu, președintele ales al Republicii Moldova.

„Dragi cetățeni, împreună am luptat pentru a le reda dreptul oamenilor la o viață normală, la un stat al tuturor, la o țară în care să ai încredere în ziua de mâine. Am luptat pentru a scăpa de hoții de la guvernare, care sărăcesc oamenii, care ne fac de rușine peste tot în lume, care ne alungă tinerii de acasă.

Răbdarea noastră este iarăși pusă la încercare. Noi am demonstrat că ne pasă de țară și de soarta noastră. Am ieșit în stradă, ani la rând, în lupta noastră împotriva hoților și ei nu ne vor opri aici. Vom merge până la capăt!

Singurul lucru prin care putem opri acest atac asupra cetățenilor sunt alegerile parlamentare anticipate. Cea mai scurtă cale spre alegeri anticipate este demisia Guvernului”, a declarat Maia Sandu.

Peste 50 000 de moldoveni din toate raioanele Republicii Moldova au venit duminică la Chişinău pentru a participa la o acţiune de protest organizată la apelul preşedintelui ales, Maia Sandu, pentru a cere demisia guvernului şi dizolvarea parlamentului, potrivit presei din Republica Moldova.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE