Evenimentul ZileiActualitateReplici dure în direct la TV. Sorina Matei și un nume greu din România, la cuțite

Replici dure în direct la TV. Sorina Matei și un nume greu din România, la cuțite

Replici dure în direct la TV. Sorina Matei și un nume greu din România, la cuțite
Jurnalista Sorina Matei a avut parte de un dialog tensionat cu Oana Gheorghiu, după ce a încercat să afle detalii din trecutul acesteia.

Oana Gheorghiu, cofondatoare a Asociației „Dăruiește Viață”, care va construi un spital oncologic pentru copii din donațiile a peste 260.000 de români, a intrat în direct pe B1 TV, în emisiunea Actualitatea Românească, și a fost protagonista unui schimb tensionat de replici cu moderatoarea Sorina Matei.

Totul a început de la momentul în care Sorina Matei a întrebat-o pe Oana Gheorghiu dacă a avut sau nu firme de publicitate, PR cu jurnaliști, în încercarea de a scoate în lumină câteva informații din trecutul profesional al cofondatoarei de la „Dăruiește Viață”.

„Am văzut postarea dvs, mi-a fost arătată. Am avut o idee antreprenorială în 2013 să facem o firmă și să învățăm oamenii să implementeze proiecte. A fost o idee care, cumva nu s-a concretizat. Ați văzut chiar din documentele pe care le-ați postat, reiese foarte clar că acea firmă nu a avut activitate niciodată, n-a funcționat niciodată”, a explicat Oana Gheorghiu.

Cofondatoarea Asociației „Dăruiește Viață” a evitat să confirme dacă firma era de PR sau nu, deși așa arătau datele declarate la Ministerul Finanțelor, dar a recunoscut că asociata ei era Paula Herlo.

„Acolo am făcut cu un cetățean, nu cu un jurnalist. Paula Herlo este un cetățean. Am avut o idee pe care am abandonat-o. Nu ne-am ocupat de ea”, a subliniat ea.
Mai apoi, Oana Gheorghiu a explicat că a făcut o asociație.

„Am făcut o asociație, care poartă același nume, la scurt timp după ce ne-am dat seama că noi nu ne dorim să facem proiecte cu profit. Am făcut o asociație în care colega noastră Bianca Voinescu realizează proiecte de educație pentru copii. Merge în sate, duce cărți”, a spus aceasta.

Ulterior a urmarit un dialog destul de aprins, în care jurnalista de investigație a încercat să afle mai multe detalii despre trecutul profesional al Oanei Gheorghiu.


Accesează: