Evenimentul Zilei > International > Renato Usatîi vrea să o ia pe cont propriu în politică, speriat că nu va putea să intre în parlament
Renato Usatîi vrea să o ia pe cont propriu în politică, speriat că nu va putea să intre în parlament

Renato Usatîi vrea să o ia pe cont propriu în politică, speriat că nu va putea să intre în parlament

Trădat de tot mai multe persoane din anturaj, Renato Usatîi ar vrea să candideze ca independent, pentru a-și spori șansele să intre în parlament.

Renato Usatîi este pregătit să se retragă din cursa electorală și să se înscrie la anticipate în calitatea de candidat independent. Problema politicianului este că tot mai mulți oameni din anturajul acestuia îl trădează și îl părăsesc zilnic. Sunt dezvăluiri făcute de liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, în timpul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Renato Usatîi este trădat de tot mai mulți apropiați

După cum a spus Cavcaliuc, sondajele care arată că PACE va câștiga mai mult de 5% la alegerile parlamentare a dezechilibrat și a produs dezamăgire în rândurile mai multor partide înscrise în cursa electorală. De asemenea, pe alții i-a făcut chiar să adopte soluții extreme. Gheorghe Cavacliuc a intrat în posesia unei înregistrări audio, care trădează disperarea lui Renato Usatîi de a nu acumula suficiente voturi pentru a accede în Parlament și se gândește să meargă la alegeri în calitate de candidat independent, conform abcnews.md.

„Vreau să vă spun că anume de la aceste date în unele partide politice este un mare razboi și dezamăgire. Liderii nu pot dormi nopțile, își batjocoresc zubalternii. Oamenii îl părăsesc pe Usatîi într-un numar foarte mare, îl tradeaza și cei din anturajul lui. Oamenii îmi trimit zilnic informații de la el, îi în disperare absolută, pentru că PACE trece în Parlament, iar el nu”, a afirmat Cavcaliuc.

Acuzat că îl filează pe fostul premier Vlad Filat

El a mai acuzat că Renato Usatîi şi-a creat propria structură de filaj. De această dată cel vizat este fostul premier, Vlad Filat. Unul din rapoarte este din 1 sseptembrie, 2020, în care planează bănuieli rezonabile că această structură i-a făcut filaj lui Vlad Filat toată ziua, inclusiv seara când a fost la emisiune la canalul N4.

Apoi l-au urmărit când s-a întâlnit cu o persoană secretă, sunt și datele mașinii, iar mai târziu l-au condus acasă. Acest grup criminal l-au urmărit și în alte zile. Serviciile de filaj au fost o zi întreagă în apropierea sediului PLDM, unde au făcut urmăriri asupra tuturor persoanelor care au intrat și au ieșit din sediu, cu fotografii, numere de înmatriculare.”