Evenimentul Zilei > Actualitate > „Reghe” continuă experimentele trăsnite
„Reghe” continuă experimentele trăsnite

„Reghe” continuă experimentele trăsnite

După ce a spus despre Alexandru Tudorie că e bun ca să care bagajele, antrenorul Stelei l-a reprofilat pe atacant în fundaș central. Efectul a fost dezastruos

Steaua și-a încheiat primul stagiu de pregătire din această iarnă, și „roș-albaștrii” au revenit, ieri, în țară.

A fost o perioadă de reacomodare la efort, bazată mai mult pe pregătire fizică, un capitol la care echipa finanțată de Gigi Becali a suferit în prima parte a sezonului.

În Turcia, vicecampioana Ligii I a avut programat un singur amical, disputat și pierdut contra azerilor de la Qarabag (locul 1 în campionatul intern), scor 0-2. Steaua a arătat în prima partidă din 2017 același joc palid, fără idei, imaginație și sclipiri.


FOTO: Alexandru Tudorie a prins iarna în lotul Stelei FOTO: LIBERTATEADe remarcat debutul lui Denis Alibec, atacant care a părăsit-o, în această iarnă pe campioana Astra Giurgiu. Contra azerilor, vârful n-a reușit nimic remarcabil și a arătat că are nevoie de timp.

În loc de concediere, un loc în centrul apărării

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a continuat cu experimentele ciudate, care ridică multe semne de întrebare. De data aceasta, „Reghe” l-a retras pe Alexandru Tudorie, atacant, în centrul defensivei. Efectul a fost cel constant, pentru că fostul fotbalist al Oțelului Galați a fost depășit fără probleme de adversari. În toamnă, Tudorie își făcea bagajele și aștepta să fie pus pe liber, din cauza evoluțiilor dezastruoase și ineficiente din avanposturi. Însă, din lipsa altor soluții, atacantul a scăpat deocamdată de remaniere și a rămas în lotul „roșalbaștrilor”.

Reghecampf a fost atât de supărat pe Tudorie, încât, la începutul lunii decembrie l-a atacat în public.

„Este la echipa a doua, va juca un meci. E bine. A fost pe teren. De ce nu l-ați întrebat după meciul în care a fost titular? Mă întrebați pe mine? Cum a văzut el meciul pe care l-a jucat? O să ne ajute. Când o să avem bagaje, o să cărăm ceva, o să ne ajute”, a spus „Reghe”. Discursul a fost uluitor, ținând cont de faptul că antrenorul evită să-și critice elevii în fața camerelor de luat vederi.

A uimit cu Adi Popa, atacant central

Tot la meciul cu formația Qarabag, Reghecampf l-a mutat pe Marko Momcilovici, de pe flancul stâng al defensivei, în centrul apărării, dar pentru fotbalistul sârb, schimbarea nu a fost atât de bruscă.

În toamnă, antrenorul Stelei a uimit atunci când a decis să-l utilizeze în mai multe rânduri, pe Adi Popa, mijlocaș de bandă, ca atacant central.