Evenimentul Zilei > Social > Recomandările TV. Documentare, emisiuni de divertisment și filme în premieră pe micile ecrane
Recomandările TV. Documentare, emisiuni de divertisment și filme în premieră pe micile ecrane

Recomandările TV. Documentare, emisiuni de divertisment și filme în premieră pe micile ecrane

Cum funcționează Universul

„Cum funcționează cu adevărat Universul?”, este o întrebare la care orice om caută un răspuns. Oamenii de știință încearcă în permanență să găsească dovezi și explicații cu ajutorul tehnologiei moderne. Prima secundă a Big Bangului, este cea mai importantă secundă din istoria Universului. Totul – spațiu, timp, energie și materie – a aparut în acea secundă. Discovery prezintă fascinantele luni, planete, stele, sisteme solare și galaxii și care creează împreună Universul. Cu ajutorul unor experți și al imaginilor generate pe calculator, emisiunea ilustrează modul în care Universul este construit. Noul sezon al emisiunii „Cum funcționeaza Universul?” are premiera pe 5 decembrie, de la ora 23:00.

Aradits a repetat o noapte în mașină pentru „Te cunosc de undeva

Juratul Andrei Aradits se transformă sâmbătă, 6 decembrie, în rapper-ul american Eminem și va cânta alături de Ami (în rolul Rihannei), în ediția specială de Moș Nicolae a show-ului „Te cunosc de undeva!”. „Sunt foarte stresat. Vreau ca acest personaj să iasă bine, pentru că este preferatul fiului meu, Eric. Cu o zi înainte de filmare, am stat să repet în mașină, în spatele blocului, până târziu, în noapte, ca să-l pot lăsa pe Eric să doarmă”, povestește Aradits. „Am avut impresia că m-ai biciuit, pentru trei minute (n.n. cât a durat piesa). O să am fantezii cu tine, de-acum!”, i-a mărturisit colega sa de juriu, Andreea Bălan, în văzul lumii.

„Need for Speed” și „The Hunger Games: Catching fire”, pentru prima oară pe micul ecran

Digi Film difuzează, în premieră de televiziune în România, două producţii ce au cucerit marile ecrane în primăvara şi vara acestui an: „Need for Speed: Începuturi” şi „Jocurile Foamei: Sfidarea” (The Hunger Games: Catching fire). Sâmbătă, 6 decembrie, de la ora 20.00, Moş Nicolae aduce o comedie spumoasă, „Tată fără număr” (Delivery Man), cu Vince Vaughn în rolul principal. Surprizele continuă, pe 14 decembrie, de la ora 20.00, cu premiera „Need for Speed: Începuturi”, film ce a intrat în cinematografe în primăvara lui 2014. În Ajun de Crăciun, miercuri, 24 decembrie, de la ora 20.00, postul difuzează blockbusterul „Jocurile foamei: Sfidarea” (The Hunger Games: Catching fire).

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: