Evenimentul Zilei > Actualitate > RECIDIVIST, condamnat pentru tâlhărie, reținut pentru OMOR, la MEDGIDIA
RECIDIVIST, condamnat pentru tâlhărie, reținut pentru OMOR, la MEDGIDIA

RECIDIVIST, condamnat pentru tâlhărie, reținut pentru OMOR, la MEDGIDIA

Un bărbat, de 31 de ani, din Medgidia, a fost reținut pentru 24 de ore și este prezentat, astăzi, Tribunalului Constanța, cu propunerea de arestare preventivă după ce în urmă cu două săptămâni a bătut un bătrân la care locuia. Victima a murit, ieri, în spital.

S-a întîmplat în data de 13 iunie când, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 31 de ani l-a bătut crunt pe bătrânul de 82 de ani în locuința căruia era găzduit împreună cu concubina sa. Cei doi tineri aveau grijă de proprietar în schimbul promisiunii acestuia că le va lăpsa casa. Nu se știe de la ce a pornit conflictul, suspectul refuză să colaboreze cu anchetatorii, iar, în ziua cu pricina, concubina agresorului lipsea de acasă.

În urma bătăii, victima având coaste rupte, plămân perforat și mai multe traumatisme, bătrânul a fost internat în spital unde, în data de 24 iunie, a decedat.  Polițiștii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, sub coordonarea procurorului de caz, l-au reținut, ieri, pe suspect. Acesta ar fi declarat că s-ar fi enervat când bătrânul l-a atacat cu o furculiță. Bărbatul de 31 de ani este recidivist, ispășind recent o condamnare de 3 ani și 6 luni pentru tâlhărie.