Evenimentul Zilei > Social > Rebeka, fetița vrăjită de muzică și de scenă
Rebeka, fetița vrăjită de muzică și de scenă

Rebeka, fetița vrăjită de muzică și de scenă

Lista copiilor cuminți întocmită de EVZ împreună cu Moș Crăciun a ajuns astăzi la Rebeka, o fetiță de 9 ani care nu se mai dezlipește de microfon.

Este în clasa a III-a, la o școală din București, și îi place muzica pop. „Îmi plac Kate Perry, Andra, Smiley”, înșiră fetița câțiva din cântăreții preferați.

Nu doar că e mare amatoare de muzică dar încă de la 5 ani copila a arătat vădite înclinații artistice, fapt care i-a făcut pe părinți să o ducă la o școală de muzică. „Îi plăcea microfonul foarte tare. Îi plăcea să stea pe scenă încă de mică.Am dus-o la Palatul Copiilor unde o profesoară ne-a încurajat să o lăsăm să-și urmeze pasiunea”, explică mama, Violeta Diaconu. Acum, studiază cu Daniel Iordăchioaie la Academia de Arte Frumoase.

Nici materiile pe care Rebeka le învață la școală nu sunt neglijate. Fetița e foarte studioasă, printre orele preferate numărându- se engleza și germana.

Rebeka nu a făcut încă lista pentru Moș Crăciun de anul acesta. Anul trecut însă și-a dorit pe lângă alte lucruri și un cățel adevărat. Nu a primit, însă Moșul i-a adus o veveriță siberiană de care să aibă grijă. Atunci când a primit-o, veverița era atât de mică încât semăna cu un șoricel. Avea dinții moi, astfel că Rebeka trebuia să-i spargă alunele ca să le poată ronțăi. Acum, Coco este cel mai mare fan al fetiței. Când Rebeka se așează la pian și cântă, Coco iese din căsuța în care locuiește și o ascultă încremenită.