Real Madrid, campioana

Real Madrid, campioana

Final nebun in campionatul de fotbal al Spaniei.

Echipa Real Madrid a devenit noua „regina” in Primera Division. In ultima etapa, pe „Santiago Bernabeu”, trupa lui Fabio Capello a dispus aseara, cu mari emotii, de formatia Real Mallorca, scor 3-1 (0-1), si a terminat sezonul pe prima pozitie, la egalitate de puncte (76) cu Barcelona, dar avand avantaj in meciurile directe cu catalanii. „Albii” au asteptat patru ani pentru a pune din nou pe cap coronita in Primera Division.

Meciul de la Madrid a fost cu peripetii pentru fanii Realului. Impulsionati de cele trei milioane de euro venite dinspre Barcelona, jucatorii de la Mallorca au deschis scorul in minutul 17 prin Varela, si „cosmarul Tenerife” parea sa dea iarasi tarcoale. Salvarea Realului a venit de la „rezerva” Reyes. Introdus in minutul 66, in locul lui David Beckham, spaniolul a egalat trei minute mai tarziu. Au urmat golurile doi si trei ale Realului, apoi fiesta.

Marea invinsa a sezonului, FC Barcelona, s-a impus fara folos, scor 5-1, in jocul cu Gimnastic. Catalanii, campionii ultimelor doua editii, se consoleaza la cumparaturi, principala lor tinta fiind Cristi Chivu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Celta Vigo, echipa iberica de fotbal la care este legitimat internationalul roman Gabi Tamas (jucator dorit de Dinamo), a picat in liga a doua. Clasamentul final in Primera Division arata astfel: 1. Real Madrid (76p); 2. FC Barcelona (76p); 3. FC Sevilla (71p).