Evenimentul Zilei > Monden > Răzvan Simion se consolează cu o brunetă focoasă după despărțirea de Lidia Buble?
Răzvan Simion  se consolează cu o brunetă focoasă după despărțirea de Lidia Buble?

Răzvan Simion se consolează cu o brunetă focoasă după despărțirea de Lidia Buble?

O brunetă i-a atras atenția lui Răzvan Simion, care abia s_a despățit de Lidia Buble.

Cutremur în showbiz- ul românesc! Răzvan Simion nu a lăsat impresia că ar dori să înceapă o nouă relație atît de repede după despărțirea de artista Lidia Buble.

În timpul emisiunii pe care o prezintă împreună, cei doi au avut-o ca invitată pe actrița Mădălina Bellariu. Bruneta i-a atras atenția lui Răzvan, care a început să aibă discuții cât mai personale cu vedeta. Fostul iubit al Lidiei Buble a dat de înțeles că a căutat-o pe internet pe Mădălina Bellariu, după ce a greșit data ei de naștere. Răzvan a spus că ea este născută pe 10 octombrie, în loc de iulie,

Ce au vorbit cei doi
Dani Oțil, amuzat de situație a răspuns: Ai căutat-o.

Mădălina: A fost ziua mea în 10 iulie. Am ascendent în Leu.

Dani: N-ai numai ascendent.

Mădălina: Dar la ce te referi tu, Dani, luminează-mă!

Dani: Ai și o șansă. Mâine este ziua lui Răzvan Simion, el fiind în zodia Leu

Bianca Nuțu, astrologul emisiunii, le-a explicat că o compatibiltate dintre cei doi ar fi foarte armonioasă. Reacția celor trei a fost una pe măsură.

Dani Oțil: Hai că m-a luat cu călduri

Răzvan Simion: Bă, dar rău

Mădălina Bellariu: Dacă ar fi, ar fi. Dar eu pot să-i spun lui Răzvan pentru că se apropie ziua lui și-și schimbă cumva destinul, că vor fi două rivale. Iar în curând care se vor lupta pentru inima lui

Dani Oțil: Extraordinar, nu una, ci două

Lidia nu a uitat de ziua de naștere a lui Răzvan

Răzvan Simion a împlinit recent 40 de ani. Chiar dacă s-au despărțit, Răzvan Simion și Lidia Buble au rămas prieteni buni.

Cântăreața i-a transmis un mesaj pe pagină ei de Instagram, la secțiunea de InstaStory, unde a postat o fotografie cu fostul ei iubit. Lidia Buble nu s-a oprit la o singurc postare, ci a împărtășit cu fanii săi mai multe videoclipuri din cadrul emisiunii pe care Răzvan Simion o prezintă alături de Dani Oțil, potrivit .cancan.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.