Evenimentul Zilei > Monden > Răzvan Simion a înlocuit-o pe Lidia Buble? Acum e clar! Cu cine a fost surprins
Răzvan Simion a înlocuit-o pe Lidia Buble? Acum e clar! Cu cine a fost surprins

Răzvan Simion a înlocuit-o pe Lidia Buble? Acum e clar! Cu cine a fost surprins

Numai două luni de zile a durat burlăcia lui Răzvan Simion după despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul Antenei 1 a fost surprins în companie unei alte domnișoare.

Prezentatorul Răzvan Simion a dat-o uitării foarte repede pe fosta sa soție, Lidia Buble, fiind văzut într-un hotel de lux din Istanbul cu o altă femeie.

După despărțire, Răzvan Simion spunea că el a fost cel care a suferit cel mai mult, dar și primul care a decis că viața în doi este mai frumoasă. Așa că a vrut să de ducă, împreună cu actuala iubită, departe de ochii presei și să se bucure se soarele turcesc.

În weekend, Răzvan Simion a petrecut alături de prietenii săi la restaurantul lui Dani Oțil, dar și alături de o nouă domnișoară.

Cel care a făcut imaginile publice a fost chiar Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu. Acum, rămâne de văzut dacă cei doi vor forma un cuplu sa este numai o aventură de-o vară.

Lidia Buble la braț cu Costi Ioniță

Mariajul artistei cu Răzvan Simion a durat șase ani, iar cei care îi cunosc spun că ar fi fost un cuplu foarte solid.

Cu toate acestea, Lidia Buble nu s-a arătat nicio clipă tristă, după despărțirea de bărbatul care i-a fost alături în ultimii ani. Dar și ea nu a lăsat timpul să treacă degeaba.

Recent, Lidia Buble și Costi Ioniță au fost pozați în timp ce se plimbau de braț, pe stradă. Bineînțeles, cei care o cunosc se întreabă dacă este vorba despre o legătură sentimentală între cei doi.  Cînd erau împreună, Lidia buble spunea despre mariajul cu Răzvan simion că totul merge bine se înteleg extraordinary și în mariajul lor curge numai lapte și miere.

De la bun început, Lidia a ținut să menționeze că nu există nicio relație romantică între ea și producător. Cei doi sunt prieteni și colaborează în această perioadă pentru diverse proiecte muzicale.

„Eu și Costi avem o piesă împreună și mai avem și alte proiecte muzicale”, a lămurit cântăreața, potrivit viva.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: