Atunci când vine vorba de viața personală, Lidia Buble este destul de discretă, cu toate că este una din cele mai cunoscute artiste din industria muzicală românească.

O discreție mai ales după despărțirea Lidiei de Răzvan Simion. Motiv pentru care atunci când a fost surprinsă la brațul lui Costi Ioniță, multă lume s-a întrebat dacă nu care cumva, între cei doi s-a înfiripat ceva, scrie antenastars.ro.

Sinceră și directă, așa cum ne-a obișnuit, Lidia Buble a spus care este, de fapt, relația ei cu Costi Ioniță.

Cunoscuta artistă a infirmat toate speculațiile potrivit cărora ea și celebrul producător ar forma un cuplu.

Lidia a precizat că ea și Costi sunt doar doi prieteni, care colaborează pentru diverse proiecte muzicale în această perioadă”.

„Eu și Costi avem o piesă împreună și mai avem și alte proiecte muzicale”, a lămurit cântăreața.

Totodată, Lidia Buble a ținut să precizeze că de-a lungul carierei sale a colaborat cu numeroși reprezentanți ai sexului puternic din industrie, însă asta nu înseamnă că a avut o relație amoroasă cu fiecare dintre ei.

„Eu, făcând parte din industria muzicală, mă întâlnesc cu foarte multe persoane, mai ales de sex masculin. Dacă ar fi să apar cu toți în presă, ar însemna că eu schimb bărbații ca pe șosete”, a mai explicat Lidia Buble.

Însă Lidia Buble a luat prin surprindere pe toată lumea când a dezvăluit de cine se amorezează pe zi ce trece! Fără niciun pic de modestie, artista a mărturisit că cea de care se îndrăgostește din ce în ce mai mult este… chiar ea.

Semn că a învățat să se autoprețuiască și să se pună pe primul loc, după despărțirea de Răzavan Simion.

”În fiecare zi mă îndrăgostesc și mai mult de mine”, a fost mesajul publicat de Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au întâlnit, recent, la filmările pentru cel mai nou videoclip al Lidiei. Cei doi nu s-au împăcat, ei colaborând în continuare doar pe plan profesional.