Evenimentul Zilei > Actualitate > Un nou episod în războiul ultrașilor din România. 3 suporteri au fost atacați cu bâte, bastoane și cuțite
Un nou episod în războiul ultrașilor din România. 3 suporteri au fost atacați cu bâte, bastoane și cuțite

Un nou episod în războiul ultrașilor din România. 3 suporteri au fost atacați cu bâte, bastoane și cuțite

Un incident violent s-a petrecut pe DN 10, între ultrașii echipei Petrolul Ploiești și cei ai Universității Cluj, care se întorceau de la Brăila.

Trei suporteri ai echipei Universitatea Cluj au fost atacați, duminică, la Ciuta (Buzău), în timp ce se întorceau de la Brăila, de la meciul pe care ardelenii îl câștigaseră cu scorul de 8-0. Mașina clujenilor a fost oprită de mai mulți ultrași ai grupării Petrolul Ploiești. Huliganii erau înarmați cu bâte, bastoane telescopice și cuțite și i-au bătut pe ardeleni. Incidentul a fost confirmat marți, după cum anunță gsp.ro. De asemenea, prahovenii le-au furat clujenilor un steag de gard al grupării „Ultra Curva Groapă”.

Incidentele dintre cele două ultraserii s-au intensificat în ultima vreme. Anul trecut, înaintea unui meci „U” Cluj – Petrolul, disputat pe terenul ardelenilor, 70 de fani ai gazdelor i-au atacat pe oaspeți, în număr de 40. Apoi, în acest an, în primăvară, la Ploiești, la meciul retur, a venit rândul ploieștenilor să plătească polițe rivalilor.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.