Evenimentul Zilei > Actualitate > RĂZBOI TOTAL. Victor Ponta: Elena Udrea nu-i româncă. Elena Udrea: Victor Ponta e un demagog
RĂZBOI TOTAL. Victor Ponta: Elena Udrea nu-i româncă. Elena Udrea: Victor Ponta e un demagog

RĂZBOI TOTAL. Victor Ponta: Elena Udrea nu-i româncă. Elena Udrea: Victor Ponta e un demagog

Declarațiile Elenei Udrea, conform căreia soluția actualei crize din România "nu este să-l schimbăm pe Boc cu Ponta", l-a iritat foarte tare pe acesta din urmă. Reacția sa - "Udrea nu-i româncă" - a primit un răspuns pe măsură de la ministrul Dezvoltării Regionale.

"Nu mă interesează ce spune Udrea", a declarat iritat președintele PSD. "Cei care vor alege cu cine îl schimbă pe Boc sunt românii, nu Udrea. Udrea nu-i româncă. Udrea trăieşte în lumea ei, a domnului Băsescu şi a celor foarte bogaţi care trăiesc bine furând banii românilor".
El a afirmat, răspunzând unei întrebări despre afirmaţia Elenei Udrea că opoziţia incită la violenţă, că actuala putere este iresponsabilă, ruptă de realitate. "Cei de la putere, la ora actuală, pot face orice. Reprezentanţii oficiali, Udrea şi ceilalţi, ca şi reprezentanţii neoficiali de la TVR şi de la Evenimentul Zilei, ne anunţă că dăm bani, că incităm la violenţă. Este ceea ce face orice regim dictatorial în ultimele sale zile. Dar or să plece, de bunăvoie sau de nevoie", a mai declarat Ponta.
Udrea: Ponta, demagog și arogant
Elena Udrea a replicat spunând că Ponta este un"aşa-zis lider socialist", care îşi permite să plătească 40.000 de euro participarea la raliul de la Monte Carlo. "Sunt convinsă că domnul Ponta a aflat de la Monte Carlo care sunt problemele cu care se confruntă românii. Consideraţiile acestui aşa zis lider socialist care îşi permite să îşi petreacă vacanţe în destinaţii dintre cele mai luxoase, să plătească bilete de 5000 de euro la Concertul de la Viena sau 40.000 de euro participarea la raliul de la Monte Carlo îmi arată cât este de demagog şi de arogant ", arată Elena Udrea, într-o declaraţie remisă mediafax.ro.
CITIŢI ŞI:

  • Victor Ponta: Demisia parlamentarilor USL e ultima soluţie. Finalul crize e sigur: Vor pleca Guvernul Boc şi Traian Băsescu
  • Puterea a ieşit la contraatac
  • Elena Udrea: „Sinonimul dezinformării şi manipulării este Intact, trustul securistului Felix”
  • Antonescu către Udrea: Nu Opoziția pune paie pe foc, ci cei de la Putere care ignoră cetățeanul
  • Elena Udrea: Soluția nu este să-l înlocuim pe Boc cu Ponta