Evenimentul Zilei > Actualitate > Război total la PRO TV împotriva lui Adrian Sârbu. Pândaru și Hostiuc scoși de la „După 20 de ani”
Război total la PRO TV împotriva lui Adrian Sârbu. Pândaru și Hostiuc scoși de la „După 20 de ani”

Război total la PRO TV împotriva lui Adrian Sârbu. Pândaru și Hostiuc scoși de la „După 20 de ani”

Pentru că lucrează pentru Adrian Sârbu, Cristian Hostiuc, Director editorial „Ziarul Financiar” și Claudiu Pândaru, Director editorial „Gândul”, nu vor mai apărea de duminică la emisiunea „După 20 de ani”, singurul talk-show de la PRO TV, informează reportervirtual.ro.

Directiva vine de la noul șef al PRO TV, lituanianul Aleksandras Cesnavicius, care a cerut ca nimeni dintre cei care lucrează la Mediafax Group – în proprietatea lui Adrian Sârbu – să nu mai apară și la PRO TV. Gândul și Ziarul Financiar au rămas în proprietatea lui Adrian Sârbu după ruptura acestuia de PRO TV din august 2013.

Noul director le-a cerut și altora să-și întrerupă relațiile cu Mediafax Group, cum ar fi Oana Cuzino și Andreea Esca. Prima a renunțat deja la conducerea revistei CSID pentru a putea să-și continue aparițiile la PRO TV, la emisiunea „Ce se întâmplă doctore?”. În ceea ce o privește pe Andreea Esca, aceasta a fost somată să aleagă între PRO TV și conducerea revistei „The One”, care îi aparține lui Adrian Sârbu, informează reportervirtual.ro.

Pândaru și Hostiuc au fost puși într-o situație jenantă pentru emisiunea de duminică, după ce îl invitaseră pe ambasadorul Franței la București în emisiunea de duminică. Acesta va apărea acum doar alături de Cristian Leonte.