Război total Claudia Pătrășcanu - Gabi Bădălău. Cei doi și-au aruncat vorbe grele

Război total Claudia Pătrășcanu - Gabi Bădălău. Cei doi și-au aruncat vorbe grele Sursa foto: Arhiva EVZ

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat după o luptă de trei ani în instanță. Disputa însă nu s-a încheiat. Cei doi se războiesc în continuare.

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a fost finalizat luna trecută, după trei ani procese și multe acuzații de ambele părți. Cei doi au fost căsătoriți legal șase ani și au împreună doi băieți. Războiul dintre cei ei este însă departe de a se fi încheiat. Acum se luptă pentru custodia celor doi copii.

Acuzații grave

Claudia Pătrășcanu susține că fostul soț vrea să îi ia copiii cu orice preț și că o acuză pe nedrept de multe fapte pentru a o băga la închisoare. „Sunt dezamăgită de tatăl copiilor mei. Un om care a venit în fața publicului și a spus că nu își dorește ca acești copii să fie luați de lângă mama lor. Eu vă anunț că își dorește să ia copiii de lângă mine. Mi-a făcut plângere penală, mă acuză pe nedrept și vrea să mă bage la închisoare pentru ca acești copii să rămână fără mamă.

Gabi și această familie au călcat și calcă pe cadavre. Nu se gândesc la acești doi copii, la aceste două suflete care sunt efectiv lipite de mine și de sufletul meu. I-am crescut singură, zi și noapte. Când Gabi era prin cluburi, eu eram ori acasă, ori în spital, cu acești doi copii”, a spus Claudia Pătrășcanu, potrivit spynews.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Gabi Bădălău se apără

De cealaltă parte, Gabi Bădălău spune că s-a săturat de acuzațiile fostei sale soții și că tot ce afirmă aceasta este de fapt o minciună. „În primul rând sunt total uimit și șocat de cât de perfidă, ipocrită și vicleană poate să fie Claudia. Sunt 100% convins că copiilor le-ar fi mult mai bine lângă mine și familia mea. Nu s-a decis nimic încă. Sunt puțin agitat și supărat pentru că mi-a ajuns și poate asta e o refulare.

Nici nu mai știu ce exemple să vă dau ca să vă creionați o imagine despre personajul ăsta. Atunci când copiii veneau la mine, punea în jucăriile lor aparate de înregistrat, ca să înregistreze convorbiri între mine și familia mea despre alte subiecte. Om mai perfid, mai viclean și mai ipocrit nu am întâlnit”, a spus Gabi Bădălău.