Evenimentul ZileiActualitateRăzboi fratricid în lumea interlopă. Ce se întâmplă în clanul Cordunenilor. Foto

Război fratricid în lumea interlopă. Ce se întâmplă în clanul Cordunenilor. Foto

Război fratricid în lumea interlopă. Ce se întâmplă în clanul Cordunenilor. Foto
Un mare scandal mocnește în interiorul celui mai temut clan din Moldova, după ce Ramona, supranumită „Diamantul roz” l-ar fi tradus pe celebrul interlop Adrian Corduneanu. 

 

Ramona, soția lui Adrian Corduneanu, a reușit să stârnească un adevărat război în interiorul celui mai temut clan din România, atunci când a plecat de acasă mai multe zile. Adrian Corduneanu, zis „Beleaua” sau „Power”, care la acel moment se afla în închisoare, a înnebunit de gelozie după ce a aflat că „Diamantul roz” (vezi foto) ar avea un iubit. La vremea respectivă, interlopul era furios, inclusiv pe fratele său, pe care îl acuza că i-a „corupt” soţia și a jurat răzbunare. „Mă eliberez şi vă împuşc pe capete!”, ar fi ameninţat, extrem de nervos, Adrian Corduneanu, din închisoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Diamantul roz” a părăsit căminul conjugal pentru un interlop din gruparea ”Giulești” numit „Expres” (foto), fratele afaceristului Sheriff, patronul unei renumite firme de taxi. Din câte se pare,  chiar Sheriff ar fi intervenit în dispută și a „sfătuit-o” pe Ramona să se întoarcă acasa. Și asta pentru a evita o dispută de zile mari cu temutul clan al Cordunenilor.

 

„Beleaua” Corduneanu a aflat, în toamna lui 2017, pedeapsa finală pe care va trebui să o execute în dosarul şantajării unui agent comercial din Iaşi. Deşi prima instanţă stabilise o condamnare de trei ani şi şase luni, judecătorii de la Curtea de Apel Iaşi au conchis că pedeapsa era prea mică. Adrian Corduneanu a primit, astfel, o pedeapsă definitivă de patru ani şi opt luni, din care se va scădea perioada de peste un an petrecută deja în arest preventiv. După ce va ieşi din închisoare, Corduneanu nu va avea dreptul să discute cu victima sa sau cu rudele acesteia timp de cinci ani.

Cinci ani nu va avea voie „Beleaua” să se apropie nici de Ionel Bogdănici, prietenul său, care a fost şi el condamnat în acest dosar, la trei ani şi opt luni de închisoare, cu aproape un an mai mult decât stabilise prima instanţă.

Cei doi au fost găsiţi vinovaţi de şantaj, victima lor fiind agent de vânzări în Iaşi. În toamna anului 2015, T.P. ar fi fost contactat de către Adrian Corduneanu, care l-ar fi ameninţat să nu mai ducă clienţii către firma de betoane la care era angajat, ci către o altă societate care avea acelaşi profil, administrată de Ionel Bogdănici, un apropiat al lui Corduneanu, scrie cancan.ro.

 


Accesează: