Evenimentul Zilei > Actualitate > BĂTAIE până la sânge între două grupări de ultrași. Cum se termină RĂZBOIUL în toată regula | VIDEO INCREDIBIL
BĂTAIE până la sânge între două grupări de ultrași. Cum se termină RĂZBOIUL în toată regula | VIDEO INCREDIBIL

BĂTAIE până la sânge între două grupări de ultrași. Cum se termină RĂZBOIUL în toată regula | VIDEO INCREDIBIL

Război rece: două bande de huligani ruși din fotbal s-au bătut până la sânge, unii dintre ei rămânând bătuți în zăpadă, până când a venit să-i ajute echipa rivală.

Două grupuri de ultrași ai echipelor din fotbalul rusesc s-au bătut crunt, în frig și zăpadă, informează Daily Mail. 

Înregistrarea video, filmată chiar de cele două grupuri agresive, arată cum suporteri ai găștilor rivale  se îndreaptă unii spre alții pe un drum acoperit de zăpadă, cântând în tot acest timp, cu intenția clară de a se bate. 

Când se întâlnesc, cele două grupuri, în total circa 50 de bărbați, unii în tricouri albe, alții purtând tricouri negre, se atacă reciproc. Cele mai dure imagini din filmarea de circa 3.20 minute sunt cele în care unul dintre tineri, îmbrăcat în negru, îl lovește dur, cu bocancul în față și în corp, de mai multe ori, pe un alt tânăr căzut la pâmânt. Un tovarăș vine și al ajută pe cel căzut la pământ, dar ulterior atacatorul se întoarce și continuă să-l lovească pe cel care nu se putea ridica de la pământ și era plin de sânge.

Scenele îngrozitoare continuă, cu bătăi în toată regula, fără milă, în care, conform imaginilor, 10 persoane sar pe unul din gruparea adversă, cu picioarele și-l lovesc până-l lasă lat, la propriu. 

În final, suprinzător, grupul în tricouri negre se autoproclamă câștigător – cei cu alb sunt toți dărâmați la pământ, nu se mai ridică, decât în momentul în care victorioșii se îndură și îi ajută să se pună pe picioare, apludând și strigând. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: