Evenimentul Zilei > Social > Răsturnare de situație! Schimbări majore în emisiunea Răzvan şi Dani! După 12 ani, Antena 1 a cedat
Răsturnare de situație! Schimbări majore în emisiunea Răzvan şi Dani! După 12 ani, Antena 1 a cedat

Răsturnare de situație! Schimbări majore în emisiunea Răzvan şi Dani! După 12 ani, Antena 1 a cedat

Răzvan Simion şi Dani Oţil, prezentatorii matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” (Antena 1), au anunţat recent o veste importantă.

Astfel, toată echipa emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” are casă nouă odată cu sezonul de toamnă. Este vorba despre un nou studio. Unul cu adevărat spaţios.

„Sper că a venit toată lumea cu niște pahare… ce se aduce la casă nouă. După atâția ani, meritam și noi un studio mai mare și mai bogat”, a spus Dani Oţil.

La rândul său, Răzvan Simion a completat că într-adevăr, mărimea chiar contează uneori, mai ales în tv: „Când spunem mai mare, chiar spunem mai mare!”

În 2008 începe emisiunea Neaţa

La 12 ani distanţă de la prima ediţie a matinalului care le-a adus consacrarea în România, Răzvan şi Dani vor lucra într-un studio pe măsura renumelui lor.

„Din 21 septembrie, Neatza cu Răzvan şi Dani intră în casele voastre dintr-un decor nou-nouț, un studio de 360 de grade.

Preț de două luni, de când am terminat sezonul și până acum, s-a lucrat enorm aici”, a anunţat Dani.

„Oriunde te întorci, tot noi suntem!”, a spus pe un ton glumeţ colegul său Răzvan. Practic, lucrările la noul studio au început la finalul sezonului trecut.

Studiourile Excelsior, casa matinalului

Odată ce Răzvan și Dani au spus „la revedere” telespectatorilor, la studiourile Excelsior a început lucrul la noul studio. Se întâmpla 31 iulie.

Până la finalizarea lucrărilor, cel mai urmărit matinal din România în ultimii ani a emis din două locuri diferite, iar ultimele retuşuri au fost terminate recent.

„Astăzi, 21 septembrie, Răzvan și Dani au intrat în casele voastre dintr-un decor 360. Vlăduț are o bucătărie imensă.

Florin Ristei și Ramona sunt mai fericiţi

Florin Ristei și Ramona pot sporovăi mai mult de la masa lor. As apărut cea mai mare canapea dintr-o televiziune din România, iar Oprișan (pentru că avea nevoie) a primit și mai mult spațiu.

Există o zonă specială pentru cântat, alta pentru discuții, iar rubrica Meteo a primit o hartă modernă. La fel și Bianca, la Horoscop, care s-a holografizat”, se arată pe a1.ro.

foto cu noul studio