Evenimentul Zilei > Sport > Răsturnare de situație! Ne luăm adio de la CFR Cluj?! „Nu e o situație ideală” Nu mai au scăpare
Răsturnare de situație! Ne luăm adio de la CFR Cluj?! „Nu e o situație ideală” Nu mai au scăpare

Răsturnare de situație! Ne luăm adio de la CFR Cluj?! „Nu e o situație ideală” Nu mai au scăpare

Echipa a ajuns în pragul falimentului?Cristi Balaj a mărturisit că CFR Cluj nu o duce prea bine în această perioadă, dar că salariile vor fi plătite și nu se discută despre insolvență. O parte din jucători ar putea dispărea din grupare.

CFR Cluj a ajuns în pragul falimentului, iar singura soluție este insolvența, plan la care mai multe echipe au apelat.
Nu este pentru prima dată când echipa a fost îngropată în datorii. Pe 30 mai 2017, situația arăta înfiorător, dar aceștia au depășit insolvența datorită lui Neluțu Varga, un afacerist local care a plătit datorii vechi de 5 milioane de euro. De data aceasta, gruparea nu are parte de surprize plăcute.

Cristi Balaj a rămas uimit la aflarea zvonurile și a mărturisit că nu se pune problema de insolvență. Acesta a recunoscut că „nu e o situație ideală” și a adăugat că pe o parte din jucători va cere bani frumoși pentru „a optimiza veniturile și cheltuielile.

Potrivit GSP.RO, Echipa nu și-a primit salariile de 3 luni.Fostul arbitru neagă această afirmație și a declară că este vorba doar despre o sumă mică de bani întârziată, și a garantat că remediază situația.

ADIO CFR CLUJ?

„E exclus subiectul insolvenței în cadrul clubului. Nu s-a pus problema. Suntem preocupați de creșterea performanței și de optimizarea raportului performanță – cheltuieli.

Situația fotbalului românesc nu e ideală și oarecum ne aliniem la ce e în sport. Am discutat cu acționarii și conducerea și m-au asigurat că vom optimiza în cel mai scurt timp raportul cheltuieli-performanță. Există anumite datorii eșalonate și clubul și-a onorat plățile. Jucătorii au restanță un salariu, iar la finalul lunii se va achita acest salariu.

Totul depinde foarte mult de performanțele din perioada următoare din cupele europene. Nu vă ascund că avem discuții cu echipe care sunt interesate de jucători de la clubul nostru. În iarnă trebuie să facem o analiză clară. Avem jucători pe care nu-i folosim, dar îi plătim. E o situație pe care am găsit-o la club. Avem o listă foarte mare și e important ca jucătorii care nu prind echipa să se ducă să joace. Încă nu am discutat despre nume”, a spus Balaj la conferința de presă.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: