Realizatorul Tv a afirmat că decizia președintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruța Kovesi a fost o mișcare de șah. Astfel că,  prin gestul său, președintele ar strica  „jocurile dușmanului real” .

Mai mult, acesta spune că președintele Klaus Iohannis a reușit să blocheze confiscarea justiției de către gruparea din jurul lui Dragnea.

 

„Ce a făcut azi Klaus Iohannis, aruncând în aer o parte din votanții din nucleul dur al președintelui, a fost să mai dea o șansă României”, spune Rareș Bogdan: „Azi nu sunt încă trecute Codul penal, nici dezincriminarea conflictului de interese, nici numirea șefului DNA nu se face după legea nouă modificată de PSD”.

 

Mai mult, Rareș Bogdan afirmă că dacă președintele Iohannis nu ar fi semnat decretul de revocare și ar fi intrat în jocul suspendării,  PSD-ALDE ar fi trecut pe repede înainte și modificările la codurile penale și legile justiției și ar fi numit un om de casă la DNA.

„Iohannis le-a dat șah, jocul nu este jucat. Codul penal și Legile justițiie mai au au o șansă. Președintele nu a luat decizia cu inimă ușoară. A ales să blocheze confiscarea justiției. Sunt convins că va contesta toate legile care transformă România în feudă, într-un stat slab. Au câștigat o bătălie, dar războiul este departe de a fi terminat", a explicat Rareș Bogdan, la Realitatea Tv.

 

 

Te-ar putea interesa și: