Evenimentul ZileiPoliticaRareș Bogdan lansează o IPOTEZĂ INCENDIARĂ cu privire la DEMISIA MOMENTULUI. „Se pregătesc să fraudeze alegerile”

Rareș Bogdan lansează o IPOTEZĂ INCENDIARĂ cu privire la DEMISIA MOMENTULUI. „Se pregătesc să fraudeze alegerile”

Rareș Bogdan lansează o IPOTEZĂ INCENDIARĂ cu privire la DEMISIA MOMENTULUI. „Se pregătesc să fraudeze alegerile”
Jurnalistul Rareș Bogdan a tras un semnal de alarmă ca urmare a demisiei președintelui Autorității Electorale Permanente, Daniel Barbu, membru ALDE.

„SEMNAL de ALARMĂ!

Ce să înțelegem din această știre de luni dimineață? Cumva că profesorul Daniel Barbu nu dorește să participe la ceea ce doresc să facă Dragnea cu Tăriceanu pentru Alegerile din 26 mai 2019? Se pregătesc cei doi indivizi periculoși pentru democrația românească să fraudeze alegerile europarlamentare? I-au cerut profesorului Barbu să acționeze asupra Listelor Electorale Permanente? Pregătesc PSD și Alde o acțiune de blocare a cetățenilor români aflați în afară granițelor să își exercite dreptul de vot? Urmează un furt al Alegerilor similar celui din 19 noiembrie 1946 în România? Este adevărat că vor să refuze prezența unor observatori străini, iar bătălia dusă de mai bine de 1 an și jumătate cu ONG-urile are drept miza blocarea prezenței unor observatori de tip ProDemocrația, FreedomHouse sau ActiveWatch la Alegerile de peste 3 luni și o săptămâna?” a scris Rareș Bogdan.

Daniel Barbu a demisionat vineri, dar informația a fost făcută abia luni dimineață. Există informații cu privire la faptul că Barbu intenționează să candideze pentru un loc de eurodeputat.

 


Accesează: