Rapidiștii se revoltă după „Primvs Derby”. Ce a vrut să facă Dan Alexa, în timpul meciului

Rapidiștii se revoltă după „Primvs Derby”. Ce a vrut să facă Dan Alexa, în timpul meciului sursă foto: Arhiva EvZ

Dan Alexa (foto), antrenorul Rapidului, a făcut o dezăluire surprinzătoare, la o zi după remiza cu Petrolul Ploiești, din Liga 2.

Petrolul Ploiești și Rapid au încheiat, sâmbătă, un nou episod din „Primvs Derby”, dar de această dată cu o remiză albă. În confruntarea de pe stadionul „Ilie Oană”, gruparea prahoveană a primit o lovitură de la 11 metri care s-a repetat de trei ori, din cauza faptului că Mihai Popa, tânărul portar al giuleștenilor, nu a stat pe linia porții.

A fost momentul în care Dan Alexa și Daniel Pancu, președintele echipei giuleștene, și-au ieșit din minți. Astăzi, antrenorul Rapidului a dezvăluit că a vrut să scoată echipa de pe teren!

„Am vrut să scot echipa de pe teren. Jucătorii mă rugau să scot echipa. Însemna să pierdem cu 0-3. Am fost echilibrat. Mă felicit. Am revăzut maniera de arbitraj. Cu cartea, sunt acoperiți.

Ne puteți urmări și pe Google News

Am simțit o manieră pro-Petrolul. Nu e ușor să joci în asemenea condiții. Aceste momente te fac să-ți ieșit din minți. Ce m-a bucurat? Jucătorii erau supărați pentru egal!”, a declarat Dan Alexa la „Realitatea Sportivă”.

După meciul de sâmbătă, cu Petrolul Ploiești, giuleștenii vor depune un memoriu, fiind nemulțumiți de prestația arbitrului Iulian Dima.

„Vom încerca să depunem un memoriu la FRF, la Comisia Centrală. Nu vrem să stăm cu mâinile în sân. De la juniori n-am mai văzut așa ceva. Arbitrul (n.r Iulian Dima) a scăpat meciul din mână, a fost depășit de situație, dar mi s-a părut și un arbitraj tendențios. Nu poți să rupi astfel echilibrul într-o finală, în minutul 28 (n.r când a fost eliminat Lazăr).

Vrem doar să fim arbitrați corect! Rapid este un club cu o istorie bogată, cu milioane de suporteri. Suporterii și jucătorii merită mai mult respect! Au existat greșeli împotriva Rapidului și în timpul sezonului regulat.

După meciul de la Mioveni s-a spus că noi am fost ajutați de arbitru, însă am avut un penalty refuzat. Vrem doar să fim arbitrați corect, nu să fim împinși de la spate!

Eu înțeleg complexitatea acestei meserii de arbitru. Am stat pe lângă ei, sunt oameni care fac parte din acest fenomen, dar sunt mâhnit după ce am văzut aseară. N-am mai întâlnit o asemenea situație”, a spus Ovidiu Burcă, directorul general al „alb-vișiniilor”, pentru Digi Sport.