Flavia Mihășan, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” se pregătește să aducă pe lume primul ei copil, iar la emisiune o înlocuiește o blondă cel puțin la fel de sexy. Este vorba despre Ramona Olaru. Tânăra a mai cochetat cu televiziunea, s-a adaptat foarte repede cu programul matinal, dar și cu toți colegii.

Ramona Olaru se declară încântată de noul job și spune că nu și-a dat seama când a trecut timpul. 

„Nu știu când au trecut două luni. Foarte rapid m-am adaptat, pentru că îmi place extrem de mult și, când îți place un lucru, nu te mai gândești: Aoleu, e 5 dimineața, nu vreau să mă trezesc. Nu, încă mă bucur de lucrul acesta și mă trezesc fericită tot timpul. La 6 dimineața, când intru pe ușa redacției cu: Hei, bună dimineața! Ce faceți?, colegii mă întreabă: „De unde ai energia asta?”. Încă o am, pentru că îmi place.”, a declarat Ramona Olaru. 

Ca să fie proaspătă în fiecare dimineață, Ramona spune că are grijă să-și facă somnul de frumusețe. 

„La 21.30 – 22.00 e deja ora la care nu mai pot să țin ochii deschiși. Dar mă bucur că am toată noaptea pentru odihnă.”, a declarat Ramona Olaru, conform Libertatea.ro.

Asistenta TV a mărturisit că dintre cei doi prezentatori, Răzvan este mai dur și o ceartă mai des, în timp ce Dani este mai permisiv și îi mai ia apărarea. 

„Răzvan îmi zice tot timpul: „Poartă-te ca o lady! Fii și tu cuminte!”. Că eu sunt nebună, așa am fost și nu pot să mă stăpânesc, sunt: ha, ha, ha, hi, hi, hi. Dar se distrează cu ce fac eu! El e cel mai aspru, ca să zic așa , dar e foarte bine ce face. Am învățat multe lucruri alături de ei în doar două luni.”, ne-a mărturisit tânăra.

Ramona Olaru și-a pus soțul la o treabă foarte complicată, ziua în amiaza mare, într-o parcare. Bogdan a primit sarcina de a-i realiza o serie de poze, din toate unghiurile posibile. 

Mai exact, după ce s-a terminat matinalul, Ramona Olaru nu a plecat acasă ca să doarmă, ci, înainte de a se urca în mașină alături de soțul ei, i-a venit ideea să facă o ședință foto chiar în parcare. Toată povara a picat pe Bogdan, care a avut o misiune și grea și lungă.