Ramona Bădescu s-a înscris în AUR. George Simion își întărește echipa

Ramona Bădescu s-a înscris în AUR. George Simion își întărește echipa Ramona Bădescu, probleme după naștere. A trăit un adevărat coșmar. Sursa foto: Facebook/Ramona Bădescu

Actriţa Ramona Bădescu s-a alăturat partidului AUR. Ea a spus că, deşi trăieşte de peste trei decenii la Roma, mereu a fost cu gândul la România.

Partidul condus de George Simion a anunțat în cadrul Congresului Extraordinar de la Alba Iulia că s-a alăturat echipei AUR cunoscuta actriță Ramona Bădescu. Aceasta trăiește de peste 30 de ani în Italia.

AUR anunță noi veniri în cadrul partidului

În cadrul Congresului Extraordinar de la Alba Iulia s-a alăturat echipei AUR cunoscuta actriță Ramona Bădescu. Aceasta este o reprezentantă a românilor din afara granițelor, arată comunicatulde presă al partidului:

Ne puteți urmări și pe Google News

„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa”, a spus actrița.

Ramona Bădescu s-a născut în 1968 la Craiova și a emigrat în Italia imediat după Revoluție. A debutat în televiziune cu emisiunea Fantagame. În 1996 a devenit cetățean italian.

Ramona Bădescu s-a înscris în AUR

Ramona Bădescu este pregătită să lupte pentru identitatea românească

Aceasta a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și românii din diaspora:

„Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a declarat Ramona Bădescu. Actrița a mai adăugat că „partidul AUR este condus de un om care luptă tot timpul, George Simion”, a mai spus aceasta.

Ramona Bădescu a subliniat că românii care sunt în afara granițelor au nevoie de sprijin:

„Partidul AUR este condus de un om care luptă tot timpul, George Simion, care ne este alături, este alături românilor din Diaspora și el face fapte, nu cuvinte, lucru demonstrat și de faptul că astăzi este în Italia. Sunt aici ca să depun toată iubirea mea pentru țară și românii de acolo. Românii care sunt acolo, în Diaspora, au nevoie de noi. Așa că uniți vom face România mare, România unită, a românilor de pretutindeni”, a afirmat Ramona Bădescu.

Recent, George Simion anunța că alte două partide au intrat în Alianța AUR

George Simion, președintele partidului AUR, a anunțat în urmă cu două săptămâni că alte două partide au intrat în Alianța AUR. Este vorba despre Alianța Renașterea Națională și RoSat – Partidul Satului Românesc.

Simion le-a transmis vechilor membri AUR să nu se teamă că își vor pierde statutul:

„Vreau să transmit un mesaj clar în filialele AUR, către oamenii care de trei, unii chiar de patru ani, lucrează neobosit pentru construirea acestei alternative reale la puterea politică ce a distrus România timp de 33 de ani, că noile veniri în AUR nu le vor afecta respectul de care beneficiază, nu le va afecta statutul, nu îi va îndepărta nimeni”, a spus George Simion.

Din Alianța AUR mai fac parte partidele Forța Identității Naționale, Alianța Național Țărănistă și Partidul Republican.