Descoperire macabră. Mâna unui criminal din București, găsită lângă un râu

Descoperire macabră. Mâna unui criminal din București, găsită lângă un râu Sursa foto: arhiva EVZ

Polițiștii din Argeș au fost alertați după ce în apropierea râului Dâmbovița au fost descoperite rămășițe umane. Din primele informații, se pare că acestea ar aparține unui bărbat căutat pentru crimă

Câteva rămășițe umane au fost descoperite în zona localității Dragoslavele. Conform polițiștilor din Argeș, membrul superior a fost găsit lângă râul Dâmbovița.

Rămășițe umane găsite în Argeș

Mâna unei persoane a fost descoperită în apropierea râului Dâmbovița, într-o zonă nelocuită. Potrivit polițiștilor din Argeș, la fața locului a fost găsit un fragment de membru uman superior drept. Pe suprafața acestor rămășițe umane au fost descoperite urme de mușcături de animale.

„La data de 08 decembrie 2023, în jurul orei 23.50, pe raza comunei Dragoslavele, pe DJ 725, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmboviţa, a fost găsit un fragment de membru uman superior drept, prezentând leziuni cu aspect de muşcături de animale”, arată comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sunt luate în calcul mai multe ipoteze

Conform primelor informații legate de acest caz, membrul superior care aparține unui bărbat dat în urmărire pentru furt.

Având în vedere numeroasele mușcături găsite pe suprafața antebrațului, oamenii legii iau în calcul mai multe ipoteze.

Mai multe echipe de intervenție verifică întreaga zonă pentru a identifica alte eventuale rămășițe umane.Pentru moment, polițiștii din Argeș au deschis un dosar penal pentru de ucidere din culpă.

Rămășite unane. Descoperire macabră. Mâna unui criminal din București, găsită lângă un râu

Râu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Rămășițe umane, descoperite pe marginea râului

Mâna de om a fost găsită vineri noaptea pe raza comunei Dragoslavele, județul Argeș.

Oamenii legii au stabilit că antebrațul îi aparține unui bărbat de 53 de ani din București.  După analizarea amprentelor, polițiștii au descoperit că antebrațul aparține unui criminal din Capitală.

„În urma prelevării amprentelor de la fragmentul de membru superior drept, găsit în noaptea de 08 spre 09 decembrie, în comuna Dragoslavele, și a implementării acestora în baza de date, polițiștii au reușit identificarea persoanei careia îi aparține, respectiv un barbat de 53 de ani, care figurează cu domiciliul în municipiul București”, a transmis  IPJ Argeș.

Anchetatorii iau în calcul varianta unei crime, dar analizează și ipoteza sinuciderii.