Descoperire macabră la Ploiești. Femeie moartă, găsită într-un parc

Crima. Sursa foto: Arhiva EVZ

Descoperire macabră. O femeie a fost găsită moartă sâmbătă dimineața, în parcul din zona stației de tramvai din Ploiești, județul Prahova. Este vorba despre p persoană în vârstă de 71 de ani. 

Descoperire macabră într-un parc din Ploiești. O femeie zăcea moartă printre tufișuri. Aceasta fost găsită sâmbătă dimineața, în parcul din zona stației de tramvai din Ploiești, județul Prahova. femeia avea 71 de ani.

O persoană care mergea spre serviciu, în această dimineață, a fost abordată de un bărbat fără adăpost. Acesta i-a spus că o femeie pe care el o cunoștea, tot fără adăpost, a murit pe o bancă din părculețul din zona Gării de Sud.

„Am sunat imediat la 112 să anunț decesul femeii” a povestit martorul.

Descoperire macabră într-un parc din Ploieşti

O femeie în vârstă de 71 de ani a fost găsită moartă, sâmbătă dimineața, în parcul din zona stației de tramvai din Ploiești, județul Prahova. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morții.

Descoperire macabră. Sursa foto: Arhiva EVZ

„Polițiștii Secției nr. 4 de Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel la 112, sâmbătă dimineața, cu privire la faptul că în parcul din zona stației de tramvai, de pe strada Piața 1 Decembrie 1918, s-ar afla o persoană, în vârstă, posibil decedată. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că e vorba de o femeie de 71 de ani, decedată”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Prahova.

Tot în Ploieşti o femeia de 71 de ani a fost găsită moartă

O femeia de 71 de ani din Ploieşti,dată dispărută luni după ce a plecat voluntar de acasă, a fost găsită pe un drum ce face legătura între două staţii de transport feroviar, potrivit IPJ Prahova.

Vecinii femeii sunt cei care au sunat la 112, îngrijorați că aceasta nu a mai răspuns la usa. Tragedia s-a produs într-un bloc situat pe strada Industriei din municipiu.

Echipajele sosite la faţa locului au confirmat decesul. Femeia era moartă în apartamentul situat la parterul blocului. Polițiștii au deschis dosar penal urmând ca cercetările să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia.