Evenimentul Zilei > Monden > Rămasă fără Velea, Antonia a comis-o! Poza incendiară care a devenit virală
Rămasă fără Velea, Antonia a comis-o! Poza incendiară care a devenit virală

Rămasă fără Velea, Antonia a comis-o! Poza incendiară care a devenit virală

Alex Velea, în pământ de rușine? Antonia s-a pozat aproape goală în baie. Fanii îl consideră a fi cel mai sexy selfie.

Antonia și-a surprins fanii cu cel mai provocator selfie pe care l-a făcut public în ultima vreme… Frumoasa cântăreață s-a pozat în baie, însă “a omis” să ascundă detaliile intime care apar în fotografie. Așa cum era de așteptat… imaginația domnilor s-a înfierbântat și a atins cote maxime când au văzut imaginea postată de partenera lui Alex Velea, scrie Cancan.

De când a rămas singură cu cei doi băieți pe care îi are cu Alex Velea– artistul fiind plecat la filmările pentru noul sezon de la “Asia Express” –, Antonia are și mai încărcat programul. Însă, datorită ajutorulului primit din partea mamei sale și a “socrilor” ei, vedeta reușește să facă față tuturor angajamentelor.

Ieri, de exemplu, ea a fost împreună cu buna sa prietenă, Inna, invitate la o emisiune radio, unde au povestit și au vorbit despre proiectele muzicale și nu numai. Revederea lor a fost “sărbătorită” cu câteva filmări urcate pe Instagram Stories.

Azi-noapte, înainte să se pună la somn, Antonia și-a făcut un selfie sexy în baie și a postat imaginea pe Story-ul de la Instagram. În fotografie, artista apare îmbrăcată cu bikini negri și maiou alb… chiar dacă a folosit o aplicație alb-negru pentru imaginea HOT… tot s-au văzut piercing-urile din sfârcuri.

Desigur, privirile tuturor s-au oprit în zonele intime ale frumoasei vedete și… discuțiile incitante au început.