Evenimentul Zilei > Monden > Raluca Pastramă, în război și cu familia ei. „La țigani, așa ceva nu se face”
Raluca Pastramă, în război și cu familia ei. „La țigani, așa ceva nu se face”

Raluca Pastramă, în război și cu familia ei. „La țigani, așa ceva nu se face”

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă a zguduit din temelii showbiz-ul românesc. Cei doi păreau a forma unul dintre cele mai solide cupluri, iar vestea ca cei doi se despart i-a șocat până și pe membri familiilor lor.

După un an de căsnicie, Pepe și Raluca Pastramă au ajuns în prag de divorț. Anunțul care cutremurat showbiz-ul românesc a fost făcut chiar de artist, printr-o filmare. Despre motivul care a dus la despărțirea lor au fost făcute nenumărate speculații. Apropiații cuplului au spus despărțirea s-a produs din cauza infidelității, iar primul acuzat în acest sens a fost chiar Pepe. Ulterior, acuzațiile s-au îndreptat către Raluca Pastramă.

Vestea despărțirii i-a șocat chiar și pe cei din familia frumoasei brunete. Ion Pastramă, tatăl Ralucăi, a fost de-a dreptul șocat la aflarea veștii. Familist convins, Ion Pastramă a suferit un adevărat șoc atunci când a aflat că fiica lui l-ar fi înșelat pe artist.

Ion Pastramă, șocat de despărțire

„La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii. A întrebat-o, sigur (n.r. pe Raluca), însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum?

„Ion a avut multe femei, dar este un familist convins, nu și-ar lăsa niciodată casa, familia, pentru alta. Niciodată. Acum este foarte supărat pe Raluca și înțelege de ce Pepe este atât de rănit. Cu toate astea, indiferent ce ar face, ea tot copilul lui rămâne. Însă, momentan, este mâhnit tare”, au declarat surse apropiate familiei Pastramă, pentru playtech.ro.

Serghei Mizil intervine în scandalul momentului

Serghei Mizil, un apropiat a lui Ion Talent, tatăl celebrului cântăreț latino, a avut o recite destul de ciudată cu privire la situația tensionată dintre artist și Raluca.

Mie nu-mi place să vorbesc despre relațiile altora, dar scandalurile astea se repetă la indigo. Nu înțeleg de ce nu mai poate nimeni să divorțeze liniștit. Nu neapărat că mă refer la cazul lui Pepe, dar tot văd părinți în divorț care încearcă să-și facă rău prin copii, ceea ce mi se pare o super imbecilitate. Adulții își refac viața ușor apoi după divorț, însă copiii suferă că nu pot să-și vadă ambii părinți”, a spus Serghei Mizil, în emisiunea lui Cristi Brancu.