Evenimentul Zilei > Actualitate > Radu Drăguşin, anunțat titular la Juventus
Radu Drăguşin, anunțat titular la Juventus

Radu Drăguşin, anunțat titular la Juventus

Deşi nu şi-a pus încă semnătura pe un nou angajament cu campioana Italiei, Juventus Torino, tânărul fotbalist român Radu Drăguşin are şanse reale de a prinde un loc în formula de start pe care Andrea Pirlo o va alinia pe teren, în etapa din weekend, din Seria A.

Radu Drăgușin, titular la Juventus! După ce şi-a făcut, pe parcursul acestui sezon,  debutul în tricoul bianconerilor atât în Cupa Italiei şi campionat, cât şi în Champions League, jucătorul în vârstă de 19 ani este anunţat titular de presa din „Cizmă”, în confruntarea de sâmbătă, din deplasarea de la Hellas Verona.

Gazzetta dello Sport îl anunţă titular pe Radu Drăguşin la Juventus

Jurnaliştii de la celebrul cotidian Gazzetta dello Sport dezvăluie că Andrea Pirlo se gândeşte tot mai serios să mizeze pe Drăguşin, pe postul de fundaş central dreapta, în partida de pe arena „Marc’Antonio Bentengodi”.

„Jucătorul central născut în 2002, care a fost promovat de la echipa sub 23 de ani şi a debutat pentru Juve în Cupa Italiei, în Seria A şi chiar şi în Liga Campionilor, reprezintă soluţia firească pentru Andrea Pirlo, pentru meciul cu Verona” au titrat ziariştii italieni. 

Pirlo vrea să-i ofere încredere internaţionalului român

Negocierile dintre conducerea clubului torinez şi impresarul apărătorului bucureştean, Pablo Bentancourt, vor continua şi zilele viitoare, dar, până la finalizarea acestora, Pirlo vrea să-i arate românului că se bazează pe serviciile sale. 

„În aceste zile continuă discuţiile dintre şefii clubului şi Drăguşin pentru o reînnoire cu cinci ani a contractului, iar titularizarea sa în weekend ar fi o confirmare a aprecierii lui Pirlo faţă de tânărul român” a mai anunţat Gazzetta dello Sport.

Întrebat de reporterii din Italia despre lupii tineri Radu Drăguşin şi Nicolo Fagioli, tehnicianul grupării piemonteze a spus răspicat că aceştia intră în calculele sale. 

„Cei doi pot fi foarte utili pentru formaţia noastră. Avem, în această perioadă, puţini jucători în lot, iar ei fac parte din prima echipă” a anunţat Pirlo, care se află la timona lui Juve la prima sa experienţă din cariera de antrenor în Seria A.   

  Meciul trupei lui Cristiano Ronaldo de la Verona se va disputa sâmbătă seară, cu începere de la ora 21:45.