Radu Banciu a declanșat un SCANDAL INTERN la B1TV: Două ZILE m-a căutat cu PISTOLUL să OMOARE

Radu Banciu a declanșat un SCANDAL INTERN la B1TV: Două ZILE m-a căutat cu PISTOLUL să OMOARE

Postul de televiziune B1 TV este în mijlocul unui scandal intern după ce Radu Banciu și-a certat colegii de trust.

Celebrul Radu Banciu s-a enervat din cauza unui gest făcut de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, colegii acestuia, și i-a criticat în termini duri.

Scandalul a avut loc din cauza faptului că cei doi l-au avut invitat, prin telefon, pe Miron Cozma, pentru a discuta despre decizia lui de a înregistra, la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, marca "Luceafărul huilei". Radu Banciu s-a arătat deranjat de decizia colegilor săi, amintindu-le că Miron Cozma l-ar fi căutat, în redacție, pentru a-l împușca.

"Să nu își imagineze cineva că B1 TV a devenit casa sau azilul lui Miron Cozma. A fost primit de ăia doi, dar nu de cei care știu un pic de istorie. Să nu cumva să credeți că Miron Cozma intră aici când vrea el! A fost un eșec, o eroare. Au sunat unde nu trebuia. Cei doi erau prea tineri, poate nu își amintesc că Miron Cozma venea să mă omoare cu pistolul dincolo, în redacție. Două zile m-a căutat să mă omoare, iar acum intră la noi pe post și mulțumește partidului.", a tunat Radu Banciu la B1 TV.  

Ne puteți urmări și pe Google News