Evenimentul Zilei > Social > PUŢIN CAM DIRECŢI. Despre vedete cu fițe și fără fițe
PUŢIN CAM DIRECŢI. Despre vedete cu fițe și fără fițe

PUŢIN CAM DIRECŢI. Despre vedete cu fițe și fără fițe

Am fost la balul liceelor organizat de AJC în scopuri caritabile. Au fost multe vedete, iar clubul era plin de tineri puși pe distracție și gata să ajute. Au fost multe vedete la eveniment, printre cei prezenți s-au numărat Adda, Amna, Krem si Alina Eremia.

STATION 4 REZOLVĂ ORICE PROBLEMĂ!

Cei de la STATION4 au venit si ei să întrețină atmosfera. Ca la orice eveniment, există și probleme, iar organizatorilor li s-a defectat un microfon. Practic, băieții au fost nevoiți să urce pe scenă doar cu 3 microfoane. N-a fost rost de fițe, s-au pus pe treabă și au împărțit frățește microfoanele din dotare, n-au uitat că au venit să ajute și să facă show. Le-a ieșit și le-a ieșit chiar foarte bine. E pentru prima oara când îi vedem în noua componență, alături de puștiul minune de la Românii au talent, Adrian Aron. Au cântat cover-uri, dar și melodiile lor, totul live și cu o mică dificultate tehnică. Cu alte cuvinte, BIG LIKE!

DIANA MUNTEANU – SĂ ÎȚI IEI UN PR CÂND IEȘI PE STRADĂ

Să comunici prin PR este foarte okay, dar să nu forțăm nota.Suntem total de acord să te ajute un specialist în momentul în care ai o lansare sau un anunț important, dar este exagerat să nu poți comunica fără ajutorul un PR. Ne-am întâlnit cu Diana, la gala VIVA CHARITY, cu ceva timp în urmă. Când ieși la un eveniment monden te aștepți să răspunzi la întrebări, să comunici. Ei bine, surpriză, Diana Munteanu are nevoie de un PR care să răspundă la orice fel de întrebare! Avea PUYA un vers total adevărat și trist: „Ai nevoie de un PR ca să poți ieși în lume”. Când te mai gândești că ai un declin vizibil al carierei, o astfel de atitudine ni se pare și mai deplasată. P.S. Nu te lasa înșelată de mirajul american, în România nu există o OPRAH.