Şocant! Putin a fost ACUZAT că a FURAT o medalie de aur în timpul premierii fotbaliştilor

Şocant! Putin a fost ACUZAT că a FURAT o medalie de aur în timpul premierii fotbaliştilor

În timp ce majoritatea fanilor au sărbătorit victoria Franței la Cupa Mondială asupra Croației, unii telespectatori au remarcat un moment incredibil: un oficial al FIFA care îi înmâna medaliile de aur lui Vladimir Putin pentru a le pune de gâtul jucătorilor francezi, îi şopteşte ceva liderului rus după care îşi pune o medalie în buzunar.

Este un moment descris de suporterii care au urmărit finala dintre Franţa şi Croaţia,  devenind sursă de acuzaţii la adresa lui Vladimir Putin pe social media, notează Metro.

"Incidentul" a fost surprins de camere şi a dat naştere la un val de acuzaţii la adresa lideului rus. Zeci de utilizatori s-au întrebat pe Twitter dacă nu cumva Putin a decis să păstreze ca suvenir o medalie de aur de la Cupa Mondială aşa cum ar fi făcut în urmă cu câţiva ani.

Putin nu ar fi la prima "abatere", în 2013 a fost acuzat de patronul unei echipe de fotbal american ca i-a furat un inel încrustat cu diamante, primit dupa ce echipa sa a câştigat, Super Bowl: "Mi-a prins mâna... și l-a pus în buzunar, iar trei bărbaţi de la KGB l-au înconjurat și au ieșit afară".

Ne puteți urmări și pe Google News

Mesajele prin care utilizatorii se întrebau pe Twitter sau Reddit dacă Putin a furat o medalie au devenit virale cu mii de distribuiri şi comentarii. ”Oamenii cred că Vladimir Putin a pus un oficial FIFA să fure o medalie pentru el” notează Metro.

Potrivit publicaţiei Metro,  asistenta FIFA a realizat că Hugo Lloris era ultimul din echipa Franţei care urma să primească o medalie, astfel că rămâneau cu un exces de medalii aşa că a pus una în buzunar pentru a nu o pierde.

De obicei, ţărilor li se alocă un număr de medalii şi pentru staff-ul tehnic şi jucătorii care nu au făcut parte din echipa de 23, dar care au jucat un rol în calificări, mai notează metro.