Evenimentul Zilei > Actualitate > PSG îl ademenește cu un salariu colosal pe Mbappe, după ce starul a lăsat să se înțeleagă că va pleca de pe „Parc des Princes”
PSG îl ademenește cu un salariu colosal pe Mbappe, după ce starul a lăsat să se înțeleagă că va pleca de pe „Parc des Princes”

PSG îl ademenește cu un salariu colosal pe Mbappe, după ce starul a lăsat să se înțeleagă că va pleca de pe „Parc des Princes”

Paris Saint-Germain, proaspăta campioană a Franței, încearcă din răsputeri să-l convingă pe Kylian Mbappe (20 de ani) să nu se despartă de echipă, așa cum jucătorul a dat de înțeles după ultima sa declarație.

Simt că poate este timpul pentru o responsabilitate mai mare. Sper că va fi alături de PSG, ceea ce mi-ar face plăcere, sau poate în altă parte, unde e un proiect nou”, a fost reacția uluitorului atacant francez, care a stârnit panica în rândul conducerii clubului parizian. Internaționalul francez este dorit de Zinedine Zidane la Real Madrid, dar PSG vrea să-l convingă pe Mbappe să rămână pe „Parc des Princes”. Potrivit „Marca”, Mbappe este nemulțumit de faptul că încasează mult mai puţin decât Neymar (27 de ani).

Conform sursei citate, atacantul francez dorește să un salariu în valoare de cel puțin 30 de milioane de euro, iar PSG este gata să-i facă pe plac celui poreclit „Wonderkid”. Însă, nici în acest caz, Kylian Mbappe nu va atinge actualul salariu al lui Neymar (37 de milioane de euro).