Evenimentul Zilei > Politica > PSD și-a anunțat candidatul pentru primăria Iașiului
PSD și-a anunțat candidatul pentru primăria Iașiului

PSD și-a anunțat candidatul pentru primăria Iașiului

Liderul PSD Iași, Maricel Popa, a anunțat cine va candida din partea social-democraților pentru funcția de primar al Iașiului.

Este vorba de medicul și deputatul Tudor Ciuhodaru, ales candidat PSD pentru că ocupă o poziție favorabilă în sondaje.

„Avem un candidat foarrte bun la ora actuală, în urma sondajelor, pe doctorul Tudor Ciuhodaru pe care îl vom propune CEX-ului şi vom lua. La Consiliul Judeţean încă nu am analizat, dar vom propune spre dezbatere” a declarat Maricel Popa.

Ciuhodaru acuză „privatizarea” sistemului de sănătate: „Supraviețuiesc cei cu bani”

Medicul Tudor Ciuhodaru nu este de acord cu adoptarea unei ordonanțe de urgență care să permită decontarea serviciilor medicale, de către CNAS, în spitalele private, la fel ca și în cele de stat.

Tudor Ciuhodaru a declarat că această ordonanță va duce la „privatizarea” sănătății, arătând că se va ajunge la situația în care supraviețuiesc doar cei cu bani.

„Atunci când vorbim de programele naționale de sănătate nici astăzi nu sunt acoperite în totalitate pentru că sunt subfinanțate. Iar în acest context, pacienții sunt și astăzi puși pe liste de așteptare, iar cei care vor avea bani în buzunar vor putea să se adreseze unde vor dori ei, dar având acei bani vor putea să sară peste rând și să treacă în fața celor care au nevoie în acel moment de aceste programe de sănătate. E un fel de haiducie în sens invers: iei de la săraci și dai la bogați”, a spus Ciuhodaru pentru Antena 3.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: