TULCEA: PSD iese la atac cu Teodorovici

TULCEA: PSD iese la atac cu Teodorovici

Schimbare majoră de tactică în PSD! La alegerile parlamentare din acest an, partidul social democraţilor renunță la actualii parlamentari de Tulcea și vine cu oameni noi, care vor fi conduși de Eugen Teodorovici, fostul ministru al Fondurilor Europene și al Finanțelor, în Guvernul Ponta.

Teodorovici se vrea șef în Deltă

Transferul lui Teodorovici, cunoscut drept apropiatul lui Ponta, în Tulcea este unul de imagine, prin care PSD încearcă să-și consolideze poziția în regiunea Dobrogea. Teodorovici rămâne în cărți și pentru funcția de premier din partea PSD, dacă aceștia vor forma majoritatea după alegerile parlamentare, titrează psnews.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Astfel, pentru un loc în Camera Deputaților au intrat în cursă Andaluzia Luca, Lucian Eduard Simion, Eugen Ion, Anişoara Radu, Anca Suhov, Bogdan George Corbeanu. La Senat își încearcă norocul următorii pesediști: Eugen Orlando Teodorovici, Lavinia Vizauer, Liliana Marinescu, Marin Bădiţă.

PNL se scufundă în scandaluri de corupție

PNL încearcă să-și spele imaginea la alegerile parlamentare din acest an, iar lista la Camera Deputaților o deschide Vasile Gudu, liderul organizației județene. Numai că schimbarea clasei politice este amânată în județul Tulcea, deoarece la Senat candidează Octavian Motoc, actual senator PNL. Acesta este urmat de consilierii județeni Nicolae Chici și Dan Bălan și de Viorica Pavel. La Camera Deputatul a mai intrat în cursă și George Siscu, Dumitru Pârvulescu, Valentina Radu, Gabriel Herea și Nicolae Topoleanu.

Bătălia în 3 pentru locul 3

ALDE, PMP și USR sunt partidele care se luptă pentru locul 3 la alegerile parlamentare din județul Tulcea.

Teoretic, Mișcarea Populară s-a întărit în această vară, în urma fuziunii cu UNPR. Numai că acest lucru nu este o garanție. Partidul lui Traian Băsescu a fost pe locul 4 la alegerile locale, dar a reușit să treacă de pragul de 5%. Pentru alegerile parlamentare din acest an, PMP vine cu următorii candidați la Camera Deputaților: Victor Tarhon și Silviu Ştefan Petcu, iar la Senat candidează Ion Ganea și Alexandru Perianu, potrivit sursei menţionate.