Evenimentul Zilei > Politica > PSD-ul este RUPT! AVERTISMENTUL unui fost lider al social-democraților
PSD-ul este RUPT! AVERTISMENTUL unui fost lider al social-democraților

PSD-ul este RUPT! AVERTISMENTUL unui fost lider al social-democraților

Lupta asiduă pe care Liviu Dragnea o duce pe plan politic cu premierul României, Sorin Grindeanu, este subiectul arzător al țării în acest moment.

Mircea Geoană, personajul central din ultimele dezvăluiri făcute de EvZ, a analizat din exterior războiul purtat de Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu.

„Cred că ambele tabere au o vină. (…) Am trecut și eu prin aceste momente. Uneori te ia valul, retorica, te inflamezi, ți se pare că-i nedrept, dar totuși nu era un simplu exercițiu de partid, oricât de important ar fi partidul, oricât de complex ar fi partidul, de data asta era vorba de premierul României și de un moment în care PSD câștigase în urmă cu 6 luni de zile, de o manieră zdrobitoare, niște alegeri parlamentare.

A fost păcat să dai cu piciorul la o situație formidabil de bună. PSD cred că este vulnerabilizat din acest moment. Își poate reveni, dacă va reuși să încheie această criză, să vină cu o echipă guvernamentală, care să fie cu adevărat redutabilă, și să nu cădem din nou în tentația de a propune un prim ministru, care aparent să fie extrem de cuminte. PSD are nevoie de o guvernare eficace, pentru că lumea judecă PSD nu după discuțiile din partid, ci dacă Prima Casă continuă, dacă se fac autostrăzi, etc”, a declarat Mircea Geoană la Antena3.

După ce tot Evenimentul Zilei a dezvăluit că în spatele deciziilor luate de Sorin Grindeanu se află Victor Ponta, planul acestuia din urmă fiind întins pe o perioadă mai lungă și avînd mai multe etape, Mircea Geoană a afirmat că asocierea lui Grindeanu cu Victor Ponta nu-i face bine actualului premier.