În jurul orelor 14.00 centrul Focșaniului a fost împânzit de autocare cu numere de Galați și Brăila. Toate pline cu aplaudaci aduși de liderii PSD să asiste la discursurile lui Victor Ponta din Piața Unirii din municipiul din Vrancea. Din cei 700 de susținători PSD, în jur de 500 sunt din alte județe din zona de Est a țării.
"Erau oameni de tot felul aduși, probabil fără servici. Toți erau duși cu autocare venite în special din Galați, mai puține din Brăila. Din ele coborau oamenii cu pancarte de susținere a PSD", ne-a relatat un cititor al Evenimentului Zilei.
Pentru a-și susține relatarea, bărbatul ne-a trimis și înregistrări video cu susținătorii PSD aduși cu autocarele din alte județe ca să-l aplaude pe Victor Ponta.
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/JO4KlCQ4PQU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
O parte din autocare aparțin companiei de transport persoane Gegi din municipiul Tecuci, județul Galați. Societatea este patronată de Lucian Gegi, un om de afaceri apropiat PSD.
Elevi, ținuți în frig cu pancarte cu "Jos Băsescu" în mâini
Totodată, acesta ne-a mai semnalat că la ceremoniile din centrul Focșaniului sunt aduși și copii de la școlile din oraș care au fie pancarte de susținere a lui Ponta sau cu "Jos Băsescu". "Nu înțeleg disperarea lor de au ajuns să-și bată joc de copii, ce au cu ei de îi obligă să strige jos sau sus cineva. Își bat joc de copiii noștri, în loc să-i lase în pace sau să-i sprijine", ne-a mai spus, nervos, focșăneanul.
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/09SrwuHdgSw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Relatarea cititorului Evz este confirmată chiar de contul baronului PSD de Vrancea, Marian Oprișan. Acesta a postat pe facebook poze cu elevi la manifestarea din Piața Unirii.
Alături de premierul Victor Ponta la eveniment vor participa şi vicepremierul Liviu Dragnea, vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlățean, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Dan Nica, dar și ambasadorul Ciprului în România, Kalliopi Avraam. Curtea Constituțională va fi reprezentată de judecătorii Toni Greblă și Petre Lăzăroiu, informează Agerpres.

Te-ar putea interesa și: