Evenimentul Zilei > Social > PROTESTE în Piaţa Victoriei. Oamenii au ieşit din nou în STRADĂ
PROTESTE în Piaţa Victoriei. Oamenii au ieşit din nou în STRADĂ

PROTESTE în Piaţa Victoriei. Oamenii au ieşit din nou în STRADĂ

Peste 100 de persoane au luat parte la un protest organizat în Piaţa Victoriei pentru a scanda împotriva Guvernului. Protestul a început cu imnul României.

Protestul a fost anunțat pentru ora 19:00, însă oameni suficienți pentru începerea scandărilor au de-abia aproape de ora 20:00.

Subiectul abordat de protestatari în această seară se referă la legile justiției. În piața Victoriei au fost dizlocate și efective de jandarmi care să asigure ordinea în zonă.

 ”Ne fură la benzină, la TVA, ne fură educația copiilor, ne fură sănătatea, pensiile, ne fură asfaltul și șoselele, ne fură pădurile, ne fură munții și minele, ne fură apele, ne fură Dunărea cu insule cu tot, ne fură VIAȚA, ne fură TOT! Vor să ne fure și dreptul la o justiție liberă și independentă! Români, ne-am săturat! Ne vrem viața înapoi! Vrem oameni competenți la conducerea țării. Fără penali în politică! Vrem justiție liberă și independentă, nu corupție. Haideți să ne apărăm drepturile! Cu cât suntem mai mulți, cu atât suntem mai puternici!” scrie în descrierea evenimentului ”Ne-am săturat cât ne-ați furat”, se arată în mesajul de pe Facebook.